* More partytales in Finnish *

 • Assembly/Boozembly'99, kirjoittaja H7 - lisätty 25081998
 • Byterapers 12.5 vuotta synttäripartyt - lisätty 26031998
  Sisältää Zadosin reportaasin, IRC-lokeja yms. hölinää
 • IRC-party (15.08.1998) suora ja autenttinen loki! - lisätty 10121998
 • Assembly'98 (07-09.08.1998) höpötystä ja jälkimaininkeja - lisätty 10121998
 • Boozembly'98 (07-09.08.1998) reportaasi Zadosilta
 • Skenery'98 (24-26.07.1998) IRC-lokia
 • Juhla 5 (22-24.05.1998) sekava raporttitarina by moni
 • Byterapers 10 (21-23.02.1997) vuotta bileet ja Zadoksen houreita
 • Juhla 2.5 IRC-lokia - lisätty 10121998
 • Demolition'96 (26-28.04.1996) Klemmarin sanoin
 • Ja Sam/Beyond muistelee Contex-minipartya '89
 • Lissee (B) Voodoo-partystä vuanna '89
 • Höpinää ja lisäspeksausta Finnish Goldin partystä 1987


  Finnish Gold/The Jezebels Union party 1987

  Sekalaista infoa ekoista partyista. Lisätty 20.07.1998
  Sage/Beyond Force

  Joo.. Siis lisäyksenä sivujenne SF-infoon, niin tuolla FIGin partyillä '87-88 vuodenvaihteessa oli myös paikalla minä (Sage, ennen Beyond Forcen perustamista ihan omana yksityisenä itsenäni, en tainnut edes tuolloin vielä olla edes megakoolin Zoduxen jäsenkään ;)), kaverini Groo ja Viz/Z-Circle siellä myös olivat. Muistikuvaksemme Vizin kanssa jäi varsinkin, että XYZ-SOFT ei ollut ihminen. Äijä istui koko helvetin partyn ajan siellä koneiden kimpussa syöden vain muutaman chipsin. Ja jos sen lähelle meni, niin heti sai kuulla asioita koodauksesta, jotka menivät aika rankasti yli ;).


  Byterapers Voodoo-party vuonna 1989

  TMB muisti jotain uutta:
  Vielä voodoosta; Rokkistara on muuten sangen vittuuntunut siitä pienestä yksityiskohdasta, että Icebreaker oli heittänyt Tunkeloiden puutarhakalusteet sinne metsään mätänemään. :)

  Hoffi-paketti sisälsi 3 kalaa (ahven) + puhdasta paskaa läheisestä hyysikästä. Njam.


  Contex minipartysta vuonna 1989

  Kirjoitteli Sam / Beyond Force

  Yksi Contex-minipartyyn liittyvä pikku tarina:

  (Olin muuten tuolloin Zarex/Browbeat n. 2 viikon ajan, tuon episodin elämässäni voisi kuitenin joku käydä pyyhkimässä, enkä valittaisi)

  Niin, en tiedä muistatko, mutta lähtiessä ainakin itseäni hilpeytti se seikka, että Stonella (muistaakseni) oli pornolehtiä mukana (tai mistä lie niitä pöllinyt), ja saimme kuningasidean leikata kuvia irti ja liimailla niitä sitten mm. pulpettien sisäpintoihin yms.

  Ehkä huomiota herättävin koulussa on ollut hetki, jolloin piirtoheitinkangasta on tarvittu ekan kerran: ope rullaa kankaan auki ja mikäs sieltä paljastuu: keskiaukeamahan siellä :-) Kunnon revittelyä.

  Kuvia tungettiin suurinpiirtein ihan joka paikkaan, esim. sisäpuhelimen kannen sisäpintaan ja kaikkien mahdollisten kaappien oviin (sisälle tietty).

  Talkkari on varmaan saanut heti komennuksen siivota kaikki kuvat pois, on siinä ollut miehellä ihmettelemistä.

  Tätä väsäämässä oli siis ainakin minä ja Contexista Flex ja Scorpion ja sitten se yksi punapää, jonka nimeä en muista (Apollon?).

  Sam/BF

  Grendel vaittaa: Olin sita tekemassa minakin. Ei tosin minun lehti.


  Stone of Abnormal happened to be in IRC and threw up some comments. I've put them here in english as there's no english tales from that party and I'm too lazy to create one now.

  Ruzzo had really fun looking face with all that stuff, sticking things up his nose:)
  uuuuu cannot recall that tell me!?!?!
  heheh!
  Ruzzo was slepping with his eyes wide open and and you got ideas from it, climbing to him and starting to stuff him with all kind of things you found. Finally everyone in the party came to watch him and he woke up to the laughter.

  There you are, you treewheelbiking maniac!
  It was truly a nice 3 wheeled bike btw :)

  Stone/Abnormal


  Demolition'96: Joensuu 26.-28.4.1996

  Kirjoitti lemming/orange

  Lupaavaa partyvuotta jatkoi keväinen Nordic Visionin ja jonkun äijjäporukan järjestämä Demolition'96.

  Partya mainostettiin todella vähän: Joku minimaalinen kutsuintro kai putkahti jossain vaiheessa ulos, mutta itse en sitä nähnyt ja muutama tuttavani jotka intron olivat nähneet sanoivat, että se oli paska. Sen lisäksi partykaupunki Joensuu on tunnetusti Suomen natsien mekka.

  Näiden tekijöiden perusteella arvelimme että partysta tulisi todella pieni jo sen takia, että moni sceneihminen ei haluaisi astuakaan moiseen kaupunkiin. Sopivan pioneerihenkisen jengin saimme kuitenkin kasaan, ja sovimme että partyille mennään ja hauskaa pidetään vaikka olisi miten pieni.

  Demolitionia muutamaa viikkoa ennen järjestetty The Gathering'96 Norjassa oli sen verran tyhjentänyt kukkaroani, että jouduin lainaamaan Primon/Radiolta 300mk päästäkseni lähtemään :).

  Perjantai-iltapäivänä minä ja Jmagic/Complex hyppäämme ainoina Jyväskyläläisinä partyllelähtijöinä junaan, ja matka alkaa.
  Noin 50 minuutin matkan päästä saavuimme Pieksämäelle jossa seurasi junan vaihto - Joensuun junan lähtöön oli kuitenkin aikaa joten kerkesimme mainiosti käydä Pieksämäen Valintatalossa ostamassa leipää ja limukkaa. Tärkeämmät partyeväät, eli viina, meillä olikin jo mukana ja kun juna jatkoi matkaansa Joensuuhun päätimme aloittaa dokaamisen. Itselläni oli mukana muutama Sandells (Jmagic vihaa Sandellsia) (HULLU, sanoopi Grendel tähän vähliin) ja puolen litran pöytis. Jmagicilla taas oli mukanaan perinteinen reilu kassi Karhua. äijjääntymisfaktorin maksimoimiseksi olin ottanut mukaan pötkön makkaraa. Junan vaunu (ja muutenkin koko juna - kuka nyt Joensuuhun haluaa mennä?) oli aivan tyhjä, joten minä ja Jmagic saimme rauhassa pitää makkarakekkereitä ja ottaa mukavat pohjat Joensuuta varten.

  Joensuuhun saavuttiin siinä kello 19:00 aikoihin, en nyt muista tarkkaa aikaa. Emme muistaneet mitään partypaikan osoitetta tai vastaavaa, mutta Jmagic oli opiskellut puolisen vuotta Joensuun yliopistossa, joten hän osasi suunnistaa kyseisessä kaupungissa ja muutamalta vastaantulijalta neuvoa kysyttyämme saavuimme jonkun kauppiksen tai muun oppilaitoksen pihalle, jossa muutama pienehkö nuori mies "demolition"-lappu rinnassaan maistelivat pullollista Finlandiaa. Kysyimme että "onks tää se party", ja pojat nyökkäilivät. Kun mainitsimme, että olemme orangesta ja complexista, ja tahdomme viinaa, poikien silmät syttyivät innosta ja reilut ryypyt saatuamme laahauduimme sisälle.

  Sisäänpääsyllä koitimme neuvotella itseämme ilmaiseksi sisään - en muista onnistuimmeko. Anyways, päähallissa meitä odotti 'mielenkiintoinen' näky, kun tapasimme kavereitamme; Puhelin/CP oli teipannut Vissy/CP:n ja jonkun muijan toisiinsa lattialle ja pojat sitten vetivät siinä ympärillä olutta ja Primon otti valokuvia, kun pari sätki toisiinsa teipattuina.

  Näky oli aika kiihkeä järjestäjienkin mielestä ja tulimme siihen tulokseen että meidän on parasta lähteä dokaamaan ulos. Tässä vaiheessa possea oli minun ja Jmagicin lisäksi Primon, Puhelin, Vissy, Flava (joka myöhemmin partyilla huomasi kuuluvansa Damonesiin ja joinasi heihin), Damaq/Doomsday, Dice/Doomsday, jengiä Comasta ja muita..

  No tällä jengillä sitten vetäydyimme partypaikan viereiselle kentälle, jonne roudasimme pullomme ja muutaman tuolin. Kentällä seuraamme liittyivät Ed/Exotic Men, Death/Exotic Men ja Duncan/Damones. Pöytispulloni oli vielä melkein täynnä ja meininki oli hyvä. Aloimme huuhtomaan kurkkuamme Damaqin ja Flavan kanssa samalla, kun aloitimme mielenkiintoisen keskustelun siitä, kummalla on isompi muna, Chaos/Sanitylla vai jollain Polka Brothersin koodaajalla (emme olleet kumpaisenkaan aseistusta nähneet, mutta keskustelu pohjautui mielenkiintoisiin spekulointeihin).

  Alettiin olla kännissä.

  Siinä sitten teimme lumienkeleitä kun joku räväyttää, että Reeti, eräs Iisalmelainen scenetyyppi joka joinasi Juhla 3.14:lla hirmuun, oli tehnyt muutama viikko sitten itsemurhan bileidensä aikana. Kännissä oltiin joo mutta sillä hetkellä se kyllä meikäläistäkin kosketti ja paljon, etenkin kun kukaan ei ollut kertonut aiemmin asiasta minulle vaan se räväytettiin "tosta vaan". No siinä sitten melkein itkettiin kunnes joku sanoo että "Jos Reeti ois täällä, se haluais, että me pidetään hauskaa eikä surra". Ajatus oli piristävä ja mainio ja se johti siihen, että minulla, Damaqilla, Flavalla ja Dicella oli aivan tajuton känni sinä iltana ja ainakin omalla kohdallani se johti hirveään krapulaan :).

  Kiskaisin pöytiksen pois päiväjärjestyksestä muutamalla paukulla ja mielini piristyi. En oikein muista juuri mitään mutta hauskaa oli ja jossain vaiheessa alkoivat jalat lähteä alta joten menin istumaan partypaikan aulaan. Aulassa sitten joku Damonesin tyyppi tulee kysymään aika päissään, että "Hei etkös sä oo hirmun perustajia? Mitä mun pitää tehä että saan joinata?". Yhtäkkinen huononolontunne virtaa lävitseni ja örähdän "Anna helvetin nopeeta toi roskis tosta". Tyyppi antaa roskiksen, ja yrjöän siihen. Sitten seuraa kysymys "Oonks mä ny hirmussa?". Heitän siihen että "Joo", tyyppi vastaa "Siistiä" ja yrjöää heti perään samaiseen roskikseen.

  Sen jälkeen sitten taisin sammua jonnekkin päin salia. Muisti tosiaan meni loppuillasta, mutta tapahtui siellä kuulemma kaikkea.. eräs anonyymi Damonesin jäsen mm. oli yrittänyt suikkasta erästä anonyymia Exotic Menin jäsentä. Lyhyen mutta ytimekkään yrityksen jälkeen anonyymi Damo heittää kohteelleen "Vittu sä oot perseestä, sun munas ei seiso ja se maistuu kuselle" johon EM tyyppi heittää "No kai kun mä kävin just kusella". Sitten pari Zymosiksen tyyppia jäivät kuulemma poliisille kiinni pilven polttamisesta..

  Yöllä heräsin jatkuvasti tarpeeseen heittää vatsahappoja. Välillä kerkesin rynnätä vessaan, suurimmaksi osaksi en. Partyhalli oli yön ajan aivan hiljainen ja vaikka nukuin ihan salin päässä tyhjässä nurkassa, herätin aina pari toisella puolella olevaa nörttiä kun örähtelin laatatessani :).

  Aamulla tajusin hukanneeni reppuni. Se vitutti sikäli, että reppu sisälsi limukkaa ja pari mikropizzaa ja -lasagnea. Menin toipumaan muiden krapulaisten kanssa ja katsoimme bigscreeniltä demoja (shock, horror!). Muutaman tunnin päästä tunsimme olevamme valmiit lähtemään kauppareissulle, ja sinne sitten lähdin Puhelin/CP:n kanssa. Puhelin mainitsi matkalla painaneensa partypaikalla jonkun suihkun lattialla erästä anonyymia muijaa, joka alunperin oli viettänyt iltaa Vissyn kanssa mutta Vissy oli sitten sammunut, ja ja... no ehkäisystä ei kuulemma ollut tietoakaan :).

  Anyways, kaupasta ruokaa, limukkaa ja muutama krapulaolut, ja kuolleet heräsivät. Iltapäivällä partyaminen sitten jatkui, vedimme kaljaa ensin partypaikan aulassa, mutta järjestäjät kehottivat siirtymään pois, joten menimme johonkin pukukoppiin Mazor/Paragonin, Jmagicin, Primonin ja muutaman Damonesin tyypin kanssa.. Siellä sitten vedetään olutta täyttä kyytiä kun joku vanhahko organizer tulee paikalle ja kaikilla on semmonen fiilis että "Nyt ne takavarikoi meidän kaljat tai heittää pihalle". Sen sijaan järkkäri sanookin ovella että "Hei pojat, täällä ei saa röökata" ja lähtee pois. Hienoa.

  Frank/Orange saapui partypaikalle lauantai-iltapäivänä, mutta miehellä ei ollut rahaa juopua sinä iltana. Kävimme kuitenkin paikallisessa huoltiksessa josta hän osti pari litraa olutta.

  Halcyonin pojat saivat demonsa valmiiksi (ja Croaker/Halcyon mainion hirmun "Mitä hauva sanoo" intronsa, joka muuten omistettiin Reetille) ja he liittyivät seuraamme ulos dokaamaan. En ollut kovinkaan kännissä koska olin joutunut ostamaan kaljarahoiksi suunnittelemillani lainarahoilla ruokaa reppuni hukkumisen takia, mutta tilanne korjaantui: Tutustuin nimittäin Dose/Tasteen (swapperi joka myöhemmin joinasi Radioon, kun se perustettiin) josta tuli jo Demolitionilla, ja on siitä lähtien ollut, merkittävä lisäys hirmun pääpartyhäirikköporukaamme. Halcyonin pojat tarjosivat muutaman oluen, ja Dosen kanssa keräsimme oikein kolehdin että saisin raflassa lisää juotavaa.

  Dosen, Primonin, Coman poikien ja ties kenen kanssa päätimme siis lähteä laulamaan karaokea, nostelemaan tuoppeja ja viettämään iltaa läheisiin räkälään. En nyt muista paikan nimeä mutta olipas aika hieno joo..öh. No tuoppia meni alas ja hirmukuorolla käytiin tulkitsemassa Hassisen Koneen "Rappiolla" karaokessa.

  Minä, Dose, Primon ja Ureator/Coma saimme sitten tarpeeksemme siitä räkälästä ja päätimme lähteä katsomaan compoja. Matkaa partypaikalle oli ja viihdykettä piti keksiä, joten päätimme että näytämme persettä jokaiselle autoilijalle joka ohi menee. Niin siis teimme. Lopulta huomasimme että on hankala vetää kokoajan housuja alas joten tyydyimme käppäilemään perse paljaana. Tämän jälkeen housut jalkaan ja aloimme irroittamaan liikennemerkkejä tien varsilta, ja minä ja Dose sitten raahasimme yhden sellaisen partypaikallekin. Partypaikalla Wildjam/Coma oli rikkonut jonkun puhelinkopin kuoren tapaisen ja istui siinä. Repesimme hieman, sillä ei kestänyt kauaa kun joku järjestäjä kuulutti partypaikalle saavuttuamme "Kuka saatana tänne toi liikennemerkin?". No heitimme sen sitten suosiolla viereiseen metsään..

  Jmagic saapui partypaikalle juuri ennen compoja tuomaan järjestäjille vähintäänkin legendaarisen "Shamaan Remixin" jota ei onneksi ikinä julkaistu. Mies oli ollut koodaamassa, saunomassa ja ryyppäämässä DRG/Sonikin kämpällä ja sammui aika pikaisesti partypaikan aulaan.

  Compot alkoivat. Minä, Ureator, Dose, Death ja Ed istuimme eturiviin huutamaan kaikelle mitä siellä nyt sitten näytettiinkään.. Compojen taso oli kuitenkin yllättävän hyvä näin jälkeenpäin ajatellen. Compojen jälkeen viina oli loppu ja tylsää oli myös, mutta jotain piti vielä tehdä. Näimme Duke Nemo/Coman syömässä MäMMIä käsillään (hyi mikä näky), kun Deathilla ja minulla välähti: Oli aika tehdä kakkakepponen! Kävin hakemassa tukun vessapaperia WC:stä ja kouraisin siihen läjän mämmiä joka näytti ihan siltä niinkuin joku olisi paskantanut läjälle vessapaperia. Salissa sitten löysimme jonkun tyypin joka nukkui pää nojaten pöydällä. Asetin kauniisti "kakkaläjän" tyypin pään viereen, jotta tyyppiä odottaisi vieressään ihana näky herätessään, mutta Deathin mielestä se ei ollut tarpeeksi hyvä ja Death törkkäsee mämmivessapaperisysteemin sen tyypin päähän (ei herännyt).

  Poistumme paikalta vähin äänin mutta hihitellen ja pohtien että "Toi mämmihän on ihan paskan näköistä, eli kun tyyppi herää ja löytää päästään mämmiä ja vessapaperia niin se ei varmaan heti ensimmäisenä ajattele että se on tosiaan on mämmiä"..

  Sitten mentiin porukalla sammumaan.

  Aamulla sitten heräsin ja minua odotti iihana yllätys. Löysin nimittäin reppuni! Joy joy. Päätimme Jmagicin ja Deathin kanssa häipyä Joensuusta niin nopeasti, kuin mahdollista, ja suunnistimme juna-asemalle jossa juna jo odottikin. Jatkoimme ansaittuja nokosiamme junassa.

  Lopuksi muutama yhteenveto:
  Oikein myönteinen ja hauska kokemus. Demolitionin järkkärit kuuluvat selvästi siihen harvenevaan partyjärkkäreiden joukkoon, jotka eivät halua rikastua vaan järjestää mukavan partyn.
  Alun odotuksemme minimaalisen surkeasta partysta olivat väärät. Yhtäkään natsia ei edes nähty :). Visitoreja oli päikanpäällä about vähän yli 100 henkeä ja ainakin democompo oli ihan jees.
  Ja mikä tärkeintä, sisällä sai dokata.
  Demolition II pidettiin Joensuussa syksyllä 1996 ja Demolition III pidetään ilmeisesti jossain vaiheessa tänä vuonna (1997). D2:lle en itse päässyt sairauksien takia, mutta paikallaolijat kehuivat tapahtumaa kovasti. D3 lienee osallistumisen arvoinen, 'vaikka se onkin Joensuussa' :)

  Lemming/Orange ja HiRMU


  Byterapers 10 vuotta 3 kuukautta partyt 1996

  Zados sanoo seuraavaa:

  Hei (G).
  Täällä Zados taas kerran. Kuvat ovat valmiina (19,90) sekä Byte10-raportti (melkein). Anna mulle possu-pinssi! Tapasin muuten Commarin Treen aseman luona. Miksi en ole saanut Mikrobittiä kotiini??! Axa muuttaa Hesaan. Soita puhelimella fur her! Eli fuhrer! Ai niin, muistatkos vielä että minut kastettiin "Kuningashirmuksi" Iisalmessa! Alistukaa tahtooni, köyhät kobberin ystävät! Ota yhteys Jumalaan, mutta kostuta sormen päät ennen sukupuoliahdantaa.
  ZADOS of DAMONES7991-3052 (outokoodi)


  Zadosin Byterapers 10 vuotta juhlarapuzzi

  Olen lupautunut haastamaan Grendelin juhlaraportointiin. Siis matka alkakoon mielen kieroutuneisiin mutkiin ja kaarteisiin. Kaikki alkoi siitä, kun Iso Gee ilmoitti että olen tervetullut Byterapersin kym- menvuotisjuhliin Sodoman tutkimattomiin metsiin. Lupasin takoa miekkani teräväksi ja ylimaallistaa yhteiskuntaa saapumalla vanhojen gurujen istuntoon. Jännitys juili nivusia ja kainaloita monen viikon ajan, minä luultavasti hikoilin enemmän kuin Sire Hoffi. Miekkani kuumeni ajatusteni voimasta. Odotin Juhlaa - nostalgiaa.

  Vihdoin koitti se päivä jolloin minun oli määrä käydä kohti Sodoman syntisiä metsiä - rautahevosen selässä. Jo aamulla nousin helvetilliseen höyrykammioon raastamaan syntisen sieluni juureksia. Sieltä lehautin jumalaisen vartaloni kloorisen suon viileän syljen syleilyyn. Ja aikani liuotettuani sieluni li- maista kirjoa, palasin takaisin Helvetin höyryihin.

  Elämän Oppikoulussa tanssin balettia karaktäärisesti, söin kuitupitoista sielunravintoa ja viimeisellä tunnilla halkaisimme atomin, elämän ja persikan: murskauduin runon kiroihin. Rautahevonen kävi jo kuumana - valmiin laukkaamaan kohti Sodomaa.

  Matka oli uuvuttava, mutta ei vastenmielinen - sydän oli täynnä iloa ja kunniaa. Jouduin vaihta- maan hevosta Sodomassa, sillä Idenburgiin oli liian vaarallista jatkaa väsähtäneellä verihevosella. Kusi ei tummunut, silmä oli valpas.

  Havahduin ihmisenä Iisalmen asemalla. Maisema oli tuttu, mutta tuntematon vanhalle pierulle. Siitä oli kulunut yli kahdeksan vuotta, kun viimeksi olin viettänyt nostalgisia hetkiä kyseisen kaupungin loisteessa. Kaivoin kartan povitaskustani ja suuntasin harhaan. Löysin sukupuoliviettini avulla oike- aan paikkaan, sillä sininen väri saa erogeeniset alueeni hehkumaan. Ja nuorisotalo oli onneksi sininen.

  Kävelin ovelle. Outo soturi uteli minulta matkani syytä. Kerroin olevani helluntaiseurakunnan nuo- risoseuroille tulossa. Outo soturi laski minut hämmentyneenä sisään. Jumala oli armahtanut minut. Sisätiloissa oli lähes autiota: narikka ja portaikko ja ovia jonnekin.

  Menin salin puolelle. Biljardipöytä oli tietokonekummajaisten kovassa suosiossa. Suunnistin kohti lavan luona olevaa epämiellyttävää vihertävää hahmoa. Aistin oikein: se oli Grendel. Legenda ja myytti kohtasivat puolentoista vuoden jälkeen. Ilomielen ylösnousemus roiskahti kat- toon. Sain Grendeliltä pinssin, ja jouduin pulittamaan 50 euromarkkaa. Se ei haitannut lainkaan, vaikka kylläkin ohensi suloisesti ruplien raiskaamaa lompakkoani. - Batziba, sanoi huonohampainen Grendel vihreässä vaipassaan.

  Yritin tutustua outoon sankaritarustoon lähihistoriamme tantereilta, mutta tunnistin vain murto- osan. Pelkäsin paljastuvani barbaariksi - ja niin tapahtuikin. Grendelin esiteltyä minut muille kumma- jaisille, olin pelkkää ruostunutta haarniskaa. Minua kehuttiin, minua oudoksuttiin. Voiko minua näh- dä näin läheltä koskaan, mulkoilivat pyöreiden huoneiden oudot ritarit kosmisen ällistyneinä. Olin todella zapattua kiinni hetkeen, ja sieluni oli kuin virtuaalisesti survottu. Batziba vaan.

  Juhla käynnistyi oivallisesti heti alkuesittelyiden jälkeen, ensimmäinen sammunut hovinarri löydet- tiin käymälän portaista. Ja kyösti poristi oven nurkkauksessa. Ylianniskelun uhrina oli joku bitinrais- kaaja mies - Hoffin serkun muotokuvan inkarnaatio -, valitettavasti en muista hänen arvonimeään. Mutta kiitos hyvästä alkuasettelusta kuitenkin.

  Minulla ei ollut yhtään älyöljyä. Jouduin siis pummaamaan. Grendel ravitsi janoisen kurkkuni sopi- vin väliajoin. Myös FCS tykitti kurkkuuni vahvaa poikaa. Kiitos sinulle, janoisen kulkurin ystävä. Tapasin Kasperin ja Professori Faten. Kasper oli samanlainen kuin ennen, Fate ehkä hiukan kaljumpi kuin vuonna 1988. Oudoksuen uutta ympäristöä aistin selkeästi vahvan naisen tuoksun. Koskaan ennen aikaisemmin ei ole tietokonenuorten kokoontumisissa ollut yhtä paljon verestävän reiteviä naisia kuin Bytekymmenen-juhlilla. Se oli positiivista juhlaa. Ei koneita, vain naisia ja paljon kurkku- särkyä lieventäviä nautintoaineita.

  Orjuuttaen janoani tarpeeksi kauan päätin sijoittaa viimeiset vekselini olueeseen. Tobi kiristettiin kuskiksi kyläkaupalle Jope Rietassuun toimesta. Minä pääsin avaruuslaivaan Grepsikan paikalle. Ou- dot poimunaamaiset borgit sulloutuivat takaosastolle. Ja eikä kestänyt kauaakaan kun toinen heistä - Kapteeni Renaulte - luiskautti lateksit pitkin ikkunaa ja jalkaosastoa. Haju oli vähemmän kosminen. Pian olimme kyläkaupalla. Ostin itselleni litran oluen ja Grendelille kaksi. Paluu matkalla kuuntelimme uutta TOB-poppia. Nuorisotalo oli yhä paikoillaan, ei räjähdyksiä. Laskeuduimme pihaan, Kapteeni Renaulte sopersi sekavia pyyhkien omia rasvapölyjään ikkunasta.

  Perjantai-ilta valui kiihkeästi kohti yötä, ganza eli kansa juopui ja iloitsi olostaan. Juttelin kaikkien mahdollisten olijoiden kanssa. Ganza halusi sulloutua baareihin, minä jäin turisemaan Protonin kans- sa. Lopultakin jäimme kolmistaan hänen naisensa kanssa, mutta sivityneesti joimme vain juomamme loppuun.

  Menimme myös baariin, mutta sitä ennen hyökkäsimme Protonin työpaikalle, videovuokraamoon. Nainen katosi baariin. Takahuoneessa joimme uhkeasti pontikkaa jota kevensimme kasvisuutejuomal- la. Maku oli loistava. Arvostelimme eri videoita ryystäen ponua kiroillen.

  Sitten saapui joku mies ja Protonin metsuriveli Lassiter. Jälkimmäinen örähti ja sammui toimisto- tuoliin. Joku mies taisi olla Hazie, en ole varma. No, hassiksen hajuinen mies kuitenkin. Raahasimme sammuneen ruumiillistuman pois vuokraamon tiloista. Jatkoimme baariin, ja metsuri meni korpeen.

  Baarissa tapasin FCS:n juopuneena - erittäin juopuneena. Yli kahdeksan vuotta sitten sama mies vain ohjelmoi, eikä juonut lainkaan. Mies on luultavasti menettänyt bittipoikuutensa vuosien väänty- essä reaaliajan pimeälle puolelle. Tunsin itseni jälleen raittiiksi bittinuoreksi, barbaariksi tuskin lain- kaan. Puhuin pitkään FCS:n kanssa elämästä ja kuolemasta - ja tietokonenuoruudestamme pelkillä sivulauseilla.

  Juopumustila yltyi yltymistään, pääsin päissäni pöytään istumaan, sain seurakseni Protonia, Grende- liä, FCS:ää ja jotain muita prosessoripäitä. Join ja juttelin.

  Vähän ajan päästä lensimme takaisin nuorisotalolle. Katselimme karastunein silmin Byrebattersien yhden megahertsin demoja. Grendel tuuletti turhaan, sillä minä sammahdin halkaisten ajatukseni vi- sioiksi. Kuulin epämääräisesti Grendelin hihkumisen, silmissä vilisi levottomia näkyjä. Raahauduin lopulta pääsalin näyttämölavalle nukkumaan. Ilman makuupussia tai alustaa. Tosi skenemies ei patjaa kaipaa.

  Lauantai, 22. tuomiopäivä

  Levoton aamu. Hampaat kalisivat vasten puista näyttämölavaa. Kohmeloa ei ollut. Kello oli seitse- män. Nousin ylös naristen. Nivelet paukkuivat, ja suoni ohimolla pullistui. Menin herättelemään Jusaa (JSA) ja Jopea jotka isoina ja rintavina kuorsasivat eräässä sivukammiossa. Se oli sama huone missä olimme katselleet yöllä hehkuvia demoja. Siellä haisi pahalle, mutta epämiehekkäälle.

  Jusa heräsi hetkeksi örinääni. En muista mitä tapahtui, mutta kuitenkin löysin itseni pääsalin nurk- kauksesta patterin vierestä kello yhdeksältä. Ja juhlat jatkuivat. Laskin alkufanfaarit metaanisesti, joku vastasi kireästi kutsuun, ja Grendelkin yritti herätä siihen. - Grendel! Täällä haisee paska, ulisin epätoivoisesti. Grendel käänsi kylkeään ja - luultavasti pieraisi ilkeästi.

  Joku ämmänkoppelo pulpahti paikalle kesken railakkaan aamukaasuttelun. Nainen etsi Grendeliä virallisella nimellä. Olimme vaiti, vain perseet valittivat.

  Grendel heräsi lopulta, koppelo ilmestyi taas jostakin ja vaati ystävällisesti häneltä vuokrarahaa. Grendel maksoi kiltisti. Minä söin mysliä ja jogurttia. Joimme kahvia. Suunnittelimme siirtymistä seuraavaan paikkaan. Ei onnistu ennen puolta päivää, Grendel kakafonisoi meille valittajille tuimasti. Jossakin vaiheessa FCS uhkasi antaa minulle pullollisen punaviiniä. Hän houkutteli minut autoonsa. Sen takapenkillä oli ainakin 500 lerppua eli vanhan ajan tallennuslevykkeitä. Valitettavasti punaviini- pullo oli kadonnut jonkun hepun suuhun edellisenä yönä. Luulen, että FCS:n pikkuveli Lempo oli liruttanut sen kurkkuunsa karjuen. Pikkuveli oli kuulemma yöllä päässyt pukille, niin joku oli uhonnut minulle. Ei viiniä, joten takaisin juurille eli sisään nuorisotaloon.

  Lähdin Grendelin kanssa pesemään hänen hampaitaan hänen asunnolleen. Omani pesin jo aamulla. Kävelimme varovasti routaista katua pitkin kohti G-pistettä. Juttelimme vanhoista vuosista kaihoisin huokauksin. Ennen ei ollut juhlia, oli vain Copy-kautta-crack-partyja. Oi niitä koneiden määrää. Juh- lilla ei ollut yhtään tietokonetta - vain naisia ja väkiviinaa. Kehuin suunnittelevani uutta käyttöjärjes- telmää ZAD /OS2:sta, jonka alaisuuteen kuuluvat vain kolme tärkeintä käskyä: deltree, copy ja dir. Nykypäivänä kopiointi ei ole muotia. Nykyään rarrataan, käytetään arskaa tehokkaasti tai tylysti vain zipataan. Ihme on, ettei Zippibileitä tai Arj-partyja ole vielä järjestetty. Sana copy on nostalgiaa, herkisteli Grendel tummassa kaavussaan. Verhouduimme muistoihimme.

  Grendelin asunto oli sotkuinen, mutta juuri sopiva miehelle joka käyttää olkihattua ja pitää lanttua takataskussaan. Iso Gee esitteli minulle tietokoneeltaan (B):n kotisivun. Herkistelin tovin nostalgis- ten (G)-raporttien seurassa. Gee pesi hampaansa, ja sitten me palasimme takaisin nuorisotalolle.

  Viesti oli saapunut ulkoavaruudesta. Olisimme vapaat siirtymään kohteeseen B puoli kahdentoista maissa. Kokosimme kimpsumme ja pimpsumme, lähdimme talsimaan kohti saunatiloja parin korttelin päähän.

  Paikka oli loistava, viihtyisä ja juuri sopiva bittipekkojen juoppokokoukselle. Jouduimme joukolla viemään tyhjät pullot kauppaan. Ja niillä ostimme lisää bisseä. Minä ostin vanhan leivän, mutta se katosi paluumatkalla. Juhlimme janoisina, katselimme globaalisia yhden megahertsin C64-demoja. Juovuin nopeasti; oikeastaan en selvinnyt lauantaina lainkaan.

  Sitten saapui takavuosien tehobittipekka Loki (/Stack). Kehuin hänen oivallista Neil Hardwick - lookiaan. Hän jumaloi minun liuhulettiäni, ennen olin kuulemma kaljumpi - Sori, en muista. Viimeksi olimme tavanneet juhannuksena 1991 Ahvenlammella - silloin olin ollut tolkuttomassa kosmoskän- nissä. Aikaa oli vain vierähtänyt kuusi ja puoli vuotta; se on lyhyt aika skenessä.

  Hoffi, Wicked ja pari muuta häiskää saapuivat samoihin aikoihin, juovuksissa tottakai. Tosin Hoffi taisi juoda aluksi limsaa, kunnes lopulta ärhentyi nielaisemaan kaljapullon kaulaa myöten kurkkuunsa. Kylläpä pojalla osasi olla jano.

  Yhdessä vaiheessa jouduin kysymyshyökkäyksen kohteeksi, sillä kukaan ei tiennyt mitä olin tehnyt ja missä olin piileskellyt kaikki nämä vuodet. Valehtelin stunttailevani Poliisi-TV:ssä , ja kaikilla oli hauskaa. Oikeastaan kirjoitan elämäkertaani ja eläydyn turkkamaisesti. Kusen pankkiholviin ja heitän kusipaskaa hienostoneitien yövoiteisille kasvoille. Välillä pieraisen tuskaisesti ja kiroan yhteiskunnan ihonmyötäiset mulkut hevon vaginismuksiin. Minä olen mitä vaan, olen täällä sekä tuolla, missä hauta - siellä kuolla, ja taas elää. Runosuoli tukossa, sori. Ota kii jos saat (pillua). Kysymykset pakenivat olutpullojen sisuksiin. Olin vapautunut piinasta.

  Menimme Lokin ja hänen kaverinsa kanssa erääseen, mutta luultavasti ainoaan Rossoon Iisalmessa. Siellä nautimme tuopit olutta ja söimme perheen pannupizzan. Ja mikä hauskinta Loki tarjosi koko hela hoidon minulle - se oli kovin kilttiä. Olut maistui humalalle, ja pizza oli ihraisen maukasta. Tu- risimme kuin ennen vanhaan.

  Palasimme saunatiloihin. Kävin - ties monennen kerran - ottamassa jykevät löylyt ja uimassa helvetin kylmässä altaassa. Oli pakko jättää paita päälle, muuten olisin paleltunut tai muna näkynyt liian selvästi. Kunnon kullit kutistuivat kuutiojuuriin. Hyvästi miehuutta masentavat sentit! Protoni ja hänen naisensa vilahtelivat paikan päällä, mutta eivät pahemmin jääneet viihtymään; Protoni kärsi elämänsä kaakelia, hän oli ollut töissä kello kahdestatoista lähtien. Faten emäntä paistoi meille lettuja, ja me söimme kuin sudet ja näädät. Grendelin naisetkin (jalkavaimot) saivat syödäk- seen. Hoffi oli dietillä.

  Joku pummi koko ajan viinoja jääkaapista ja sen läheisyydestä. Epäilin suuresti Coman poikia, kos- ka heidän kasvonsa olivat kuin peilejä, posliineja. Syyllisin on aina ilmeettömin. Sääli että Faten emäntä menetti puolet kossustaan jonkun retkun kiduksiin. Minultakin anastettiin yksi puolen litran olut. En ollut katkera, sillä havaitsin ryöstön vasta joskus sysiyöllä palattuani baarista. Kaikki Gren- delin ystävät ovat roistoja, nyt se tiedetään. Myös viinasonni Micron-Jope on syyllisten listalla, hän makasi suurimman osan ajasta sammuneena nurkassa ja vielä törkeän viattomasti.

  Juovuttuamme tolkuttomasti lähdimme yön syleilyyn. Iisalmen hikinen yökerho ei paljoakaan miel- lyttänyt minua, mutta itsepäisesti istuin siellä aina pilkkuun asti. Juttelin ylimaallisesti Jmagicin eli Jemmarin kanssa. Complex oli hänen puheidensa mukaan unohtanut hänet. En jaksanut käskeä häntä siirtymään Damones-äidin syleilyyn. Sillä meillä on muutenkin ongelmia, Hoffi syö kolmen jäsenen edestä ja paskantaa kahteen pönttöön yhtä aikaa.

  Puhe siirtyi kosmisista maanalaisiin ja sieltä globaalisiin, transkendentaalisiin juttuihin. Jemmu juo- pui heroistisista tarinoistani ja myyteistä. Sääli vain etten muista oikein mistä keskustelimme, mutta naamat synkkinä kuitenkin turisimme jostakin oleellisesta yökerhon painostavassa hämyssä.

  Joku nainenkin erehtyi viereeni juttelemaan hetkeksi, mutta kyllästyi miltei heti ilmoitettuani olevani eräänlainen tietokonemies ja viettäväni (B):n dekadejuhlaa. Saatanan frigidi ei edes sanonut moi vaan jätti minut sohvalle kuin kylmän rovastin. Minä se vasta olen mestari käsittelemään naisia.

  Juotuani juomani lähdin yökerhosta yläkertaan, noudin narikasta takkini ja lähdin talsimaan kohti saunatiloja. Hämärän muistikuvan kiduttamana luulen, että poistuin yhtä aikaa Grendelin kanssa tai sitten en. Kuitenkin hahmo kusi lumihankeen, ja minä vain höpisin hänelle sekavia.

  Saunatiloissa haisi sopivan miedolle. Naisia löhösi sammuneena tuoleilla. Nörtit eli leimerit hikoili- vat unissaan. Nappasin kamerani esiin ja aloin napsia kuvia nukkuvista kummajaisista. Kuvakulmat ovat luultavasti mielenkiintoisia, kuvat ovat parhaillaan kehitettävinä. Hoffin aladobi-poskista otin oikein lähikuvan.

  Yritin herätellä Jazzia, joka makasi kevyen naisellisesti - sikiöasennossa - sohvatuolilla. Grendel luuli, että yritin lähennellä tyttöparkaa, mutta miltä muultakaan se olisi voinut näyttää kuin ylösherät- tämiseltä. Mitään seksuaalista ahdistelua en harrastanut. En koskenut edes rintoihin tai muihin ero- geenisiin alueisiin. Silitin vain Jazzin tukkaa - ja join viinaa kasvisuutejuomaan sekoitettuna. Hulinoin ja parkaisin pahoja säveliä. Sitten kai örvähdin onnellisena Jazzin vieressä olevaan sohvatuoliin. Ai- nakin aamuyöstä heräsin siitä, ja Jazzin paikalla oli enää vain vakuumia. Pakenin vilun väristyksiä pakoon saunanlauteille.

  Aikaa on jo vierähtänyt noista nostalgisista hetkistä. Tänään on 22. maaliskuuta 1997, ja minä olen viittä vailla 26-vuotias äijänruho. Voi niitä aikoja - aikoja jolloin olin nuori ja innokas, joskus tyh- mänkin innokas. Pääasia on, että ihmiset osaavat arvostaa minua tyhmänäkin. Nerouttahan me kaikki kaihdamme.

  Niin. Jäin saunanlauteille. Joo. Heräsin siihen, kun Grendel saapui luut kolisten tarkistamaan saunan hyvinvointia. Hän oli laittanut sen päälle. Jotain (G) mölisi, en vaan muista mitä. Kurkkuni oli tosi kipeä, eikä kaluakaan ollut löytyä kustessa. Sauna oli siis ollut ylikuiva läpi yön.

  Selvisin suhteellisen selvästi pukuhuoneeseen ja sieltä taas oleskelutilohin, missä löhösi ja haisi vä- synyt juhlaganza vuosimallia 1997. Yritin nauraa, pieraisin - enkä nauranut enää. Kaikkialla haisi runsas paska. Sukatkin olivat kadonneet jaloista. Onneksi armas Jemmuli antoi minulle käyttämänsä - ja vieläpä omaksi. Oli mukavaa lähteä kohti Gomorraa likaisen ystävällisen lämpimät sukat jalassa. Illalla olimme sopineet Lokin kanssa lähtevämme samalla junalla, mutta aamulla Loki ilmoittikin, että hän menee kaverinsa mukana Kuopioon, josta hän lentää Helsinkiin eli Stadiin. Terkkuja sulle, Neil! Lupasimme pitää yhteyttä myöhemmin tänä keväänä.

  Muistinpa hauskan jutun lauantai-illasta. Naisten saunan ollessa parhaimmillaan päätimme Hoffin ja Wickedin kanssa tehdä seuraa nuorille neitosille. Menimme miehekkäästi humuiseen saunaan ja ry- käisimme luiskat ruhomme lauteille. Naiset olivat haltioissaan - ainakin Hoffin nahkamurikan koosta, jos ei muusta. Saimme olla rauhassa, naiset eivät edes raaskineet katsoa jalkojemme väliin. Hoffi ja Wicked ihailivat Jazzin rintoja hieman liian innokkaasti. Akoilta höyrähti proput, Jazzilta ei. Lopulta jäimme kolmistaan riippakullit tyhjyyteen nuokkuen. Ei se siis olekaan koosta kiinni. Niin mikä?

  Suurin yllätys koko Juhlilla oli se, että Grendel oli vaihtanut tyylinsä takaisin kasvisuutejuomista väkiviinaan. Naureskelimme eräälle Irwinin (Damones) haastattelulle, jossa hän moitti Grendeliä hä- nen huonosta tyylistään. "Ennen se jätkä oli hauska, se jätkä joi silloin viinaa janoonsa eikä ollut sel- lainen tietokone kuin nykyään". No, jokaisella meillä on omat lamakautensa.

  Pohdimme myös mysteeriota: miksi (B) ei ole koskaan ollut kovan tiimin maineessa. Siis päässyt edes prosenttiinkaan Damonesin tai Bloodsuckersin ilkeydestä. Kiltti tiimi, nörttijoukko - Bytera- pers. Do not rapamber join us! (B) - kakka pyllyssä hymisee.

  Saapa tässä kai kiittää Herraa siitä, että on saanut itse - ja vielä todella voimattomasti - perustaa sellaisen remustusjoukon kuin DAMONES (D) - Paha Äiti Kaitsee Yhä! Bod Mom gazes still! An- teeksi, nyt tämä raportti on menossa liian skenepoliittiseksi satiiriksi.

  Grendel sai mitä halusi: hän sai (kiristi) minut juhlistamaan tiiminsä transkendentaalista saavutusta. Kymmenen vuotta on pitkä aika, mutta tavallaan se - meille vanhoille vahamahoille - on yhtä kau- kana kuin eilinen. Muista vieläkin, kun pikku-(G) otti minuun yhteyttä helvetin huonolla käsialalla kirjoittaen. Kirjeessä oli nuorta uhoa. Ja nyt hän on johtanut joukkoaan harhaan jo yli kymmenen vuotta. Minulla on tiimejä takanani, mikään ei pysy käsissäni edes pirstaleina niin hyvin kuin aito DAMONES. Olen ylpeä perheestäni. Mutta kylmä totuus tänä päivänä olisi se, että jos en olisi perus- tanut Damonesia, olisin (B).

  Apua, apua! Taas minä paasaan politiikkaa. Niin, minkähän minä jäin. Selvisin hyvästelyseremoni- oiden jälkeen asemalle. Ostin rautahevoslipun Gomorraan. Seurassani oli myös Jemmu, Mr. Sex ja Mike (B).

  Junamatka oli yhtä torkkumista. Vähitellen tiemme erosivat kiskot kolisten eri ilmasuuntiin. Minä matkustin syvään etelään. Kurkkukipu väsytti, nukuin miltei koko matkan. Muistelin menneitä, visi- oin tilannetta kymmenen vuoden kuluttua. Onko Grendel jo isoisä silloin? Minäkö bittinuori? Älä naurata.. Tiskikonekieli++ on vallannut ohjelmointialan: helppo - ja mummokin osaa. Onko enää hulikaanikännin jälkeistä virtuaalikrapulaa? Niin, maailma muuttuu - ja vehkeet pienenee. Se on tylyä, mutta toivottavasti tapaamme vielä Byte20-juhlilla. Jos vain säät sallivat. Kiitos sinulle, Gren- del ja kiitos myös niille muille kahdelle sadalle hauskalle veikolle, jotka ovat olleet mukana tekemässä skenestä totta. Zadostelkaa kaikki kansa!
  ZADOS of DAMONES7991-3052 (outokoodi)


  Juhla 2.5 IRC-lokia

  Kanavana yllättäen vaihteeksi #suomiscene

  (carebear) jessus
  (Grendel-B) mitä vittua, puhuuko jätkät Antti Jaatisesta, auf Tampere?
  (carebear) /jaatinen/discobolos/
  (carebear) no kyllä puhutaan
  (carebear) tunnetko SÄKIN sen
  (Sivu) no huh.. www.smog.net/other/cia.html
  (Mikron) no siis kaikki jaatisen tuntee :)
  (Sivu) mita tehda jos syttyy kapina
  (absurdi) syväluotaus
  (Mikron) jaatinen oli mun henk. koht. slave Juhla 2.5:lla
  (Mikron) juos kaikki asiat mita vain kaskettiin
  (Mikron) itse asiassa jaatinen ja mazor/kidlove juoksivat kilpaa niita asioita
  (Zent) hoho
  (mov) mikron, no sittenhän ei mitää hätää..
  (Zent) juhla kakkonen oli tosi rule
  (mov) joo.. niin oli..
  (Grendel-B) jaatinenhan on rock :) !
  (mov) ja PII!
  (Mikron) mazo oli kunnon newbie ja totteli pikku vihjettaki "liimaa naa paperit seiniin, 50kpl "okei""
  (Zent) hyvä sää ja kaikkee
  (Grendel-B) jaatista kuljetettiin baareissa juhla 2:lla.
  (Zent) no pii ei ollu niin kiva ku tila oli liian pieni ja pihalla kylmä
  (carebear) grendel: TÄH?-) kerro lisää
  (mov) hmm.. joku tuli mulle joskus selittämään jotain nenäposkella mov.. vittuperkl.
  (Zent) se paarikierros osi tosi rule
  (mov) siis assyilla.. ha
  (Zent) oli
  (Mikron) Pii:lla oli tiivis tunnelma
  (Zent) paitsi et joku laattas heti ekaan raflaan
  (mov) niillä Pii:n juhlilla oleva kaupunkilaishenki oli tosi pyllystä.
  (mov) tia jotain
  (Zent) tais olla joku exotik meni
  (Grendel-B) care no meillä oli 2 iisalmen topnäköistä naista oppaina niin nämä otti jaatisen maskotiksi. olivaty siis baarikierros oppaina. niistä oli niin sulosita kun jaatinen oli niin pieni ja nuori niin muiluttivat sitä baareihin sisälle :)
  (mov) zent, ainakin betacarotine pukesi sinne jonnekin
  (stinger) hmm mä olin joskus amiga-aikoina exotic menis
  (Zent) ei se ollu beta
  (Grendel-B) jaatinen oli siis alaikäinen silloin
  (carebear) grendel: *HAHAHA*
  (carebear) grendel: voi luoja. mä olin tosiaan sen kanssa just niihin aikoihin samalla yläasteella
  (absurdi) hehe
  (carebear) mä muistan kun se anto mulle pussilakanan (!) synttärilahjaks.
  (Zent) baarikierroksella oli kans hassu ku koko porukka laitto samalla vitosella takit narikkaan
  (Zent) varmaan 20 takkia ;)
  (carebear) tosin se oli HIENO pussilakana ja mä käytän sitä edelleen
  (absurdi) pussilakanan?
  (carebear) hihhihii juu
  (absurdi) hahahaha
  (Grendel-B) zent jeh kojootissa :) kojootista löydettiin kanssa joku äijä joka oli tulossa partyille. sen piti juoda monta tuntia meidän kanssa ennenkuin päästiin takas partyille kun se ei tiennyt missä ne on :)
  (Zent) meidänki piti juoda monta tuntia mut sit ne laitto kojootin kiinni ja meillä ei ollu enää autolla viinaa :(
  (Grendel-B) juhla 2.5 oli kyllä hienot bileet. juhla 3 vielä paremmat. micron mikä sen poliisien kampanjan nimi just sinä viikonloppuna oli?
  (Zent) mentiin sit takas partypaikalle, meinas tippuu valkokangas päähän
  (Sivu) voi juma... mika ihminen laittaa koneidensa nimiksi Picard,Q,Spock ja Riker... antti jaatinen.
  (carebear) nii-i
  (absurdi) 2½ tippu valkokangas?
  (Grendel-B) abs joo
  (absurdi) siellä olin minäkin
  (Grendel-B) abs tai oikeastaan leijaili (grin)
  (Mikron) grendel en ma muista sita :)
  (Zent) jeps
  (Mikron) joku iha hassu se oli
  (mov) kivoja nimiä koneilleen.. mitäs itse annatte koneitten nimeksi?
  (Mikron) katukuvassa oli 100000 poliisia
  (mov) pc1 pc2 pc3
  (absurdi) muistaako grendel sellaista pitkää miestä jolla oli 3d-lasit päässä ja se toisteli: 3d-grendel?
  (Grendel-B) se oli aika efekti se (grin) kuului vain havinaa flapflapflap ja se oli kasassa. muistan joo, sinä?
  (Zent) ja sit se kangas tipahti iha viereen
  (Mikron) mut meika sit ideoi uuden telineen kankaalle
  (absurdi) meillä oli zimmer frei kyltit koneiden päällä
  (Mikron) wode oli jo heittamssa demokompoja tiiliseinale
  (Mikron) se oli tylua ku abyss juontaa mikkii et "juhla organizer akrobatiaesitys"
  (Mikron) ja pojat kiipee sinne valiseinan paalle pistaa kangasta
  (absurdi) mikron hohoho
  (Mikron) "aplodeja, viela kerran - juhla organizers akrobatia show"
  (Mikron) ja hyvinhan se kangas asiansa ajoi :)
  (absurdi) samoilla partyilla tais ivy olla aika sekasin ulkoilmakisoissa
  (Mikron) joo :)
  (Mikron) se ulkoilmakisa oli hiton hauska
  (absurdi) jep
  (Mikron) mut mun piti lahtee sielta sit kesken pois
  (Mikron) ku sillo tippu se kangas
  (absurdi) hyvin sujui takaperin juoksu


  juhla5 - nörtit hukassa

  the party reportattsuun bai nemesulku & melwyn / acid rain

  featuring: razorback, lemming, kakka, droid, sdw, sammakko & parkitus

  nemesulku.

  matka kului verrattain rattoisasti kuunnellessamme modeja kasetilta ja melwynin pitäessä scenetietovisaa soivista piiseistä. party paikkakin löytyi helposti mutta siellä odotti ikävähkö yllätys...noin kello 21.00 saavuimme party paikalle joka on tilava urheiluhalli. pöytiä on paljon ja virran saanti helppoa. mutta nyt siihen ikävään yllätykseen josta mainitsin. nimittäin po- rukkaa ei ollut saapunut kun noin viisikymmentä.. tuosta syystä mahtavia 5000mk palkintoja ei tänä vuonna nähdä.. sinänsä positiivista että partyillä on ainakin hiljaista. :)

  booooooring... orgyt + jotkut haujobbin dudet pelaa nyt quakea jo kolmatta tuntia.. eihän se muuten haittais mutta kun käyttäävät siihen tuota bigscreeniä. ja muutenkin motivaatio laskenut pohjalukemiin.. ei viitsi edes demojakaan kattoo.. täällä paikan päällä on tällä hetkellä noin 30 tyyppiä.. virne koodailee melwyn koneella demoa kompoon.. jossa on palkintona jotain.. nukkuminkaane ei taida tällä hetkellä onnistua lähinnä siitä syytä että olen tekemisen puutteessa juonut 3 tölkkiä battereita.. joita täältä saa ilmaseksi.. kun niitä on aika paljon ylimääräisiä.. kaikkien kompojen deadline on 20.00 ja kompot on tänään (lauantaina) klo 21.00.. jee! quake kompo loppu ja voitta- ja sai laatikollisen batteryjä.. no jaksaapahan pelata. :) Amy scenen edusta- jiakin on peräti kaksi kappaletta. minut mukaan lukien. nyt ne sitten rupes näyttämään niitä demojakin screenillä.. yhden pc demon, muutaman amiga demon (siis a500:n demoja ja emulla), ja nyt sitten byterapersien world of code -trilogian.. ja muitakin (b):n c64 demoja

  melwy

  Onneksi paikalla ei ole sentaan rumia tanskalaisia. Eilen kaytiin katsas- tamassa Kajjjaanin keskustaa, jonka piti olla vain 500 metrin paassa. Melkein heti loytyikin lupaava Domino -niminen pubi, jossa oli mielta lammittavan ystavalliset hinnat (tuoppi 5 mk). Harmi vain, kun Kajjjaanin oluset eivat osoittautuneet maineensa veroisiksi, vaan suussa maistui lahinna veden janoa lievittava aromi.

  Johanneskin saapui paikalle jossakin vaiheessa. Oli rikkaana miehena tullut ihan lentokoneella.

  Yhdilla kavereilla kaksi pyotarivia eteenpain on 060 namumasiina. Silla kelpaa katsella jo Killeria ja Captured Dreamsia. Virne tuossa vieressa ihmettelee, etta "Miksikohan tama ei toimi?"

  nemesulku.

  hei melewy, skandit toimii vaikkei niitä näppäimistössä olekkaan. :)

  melwy

  ööåöÖÖÅÖÄÖÄ. Noniin, oletko nyt tyytyvainen?

  nemesulku.

  erittäin. vielä kun oppisit käyttämään niitä textissä. :)

  melwy

  nelja tuntia myöhemmin... un-officiaalit resultsit:

  demo.
  1. cctt
  2. 3g gamers
  3. handujobb: wired invi

  intro.
  1. haujobb
  2. 3g gamers
  3. neste: putki

  graffa.
  1. kaks paeaetae
  2. mäyh
  3. razorbackki

  musa.
  1. melwyn
  2. mordicus
  3. swallow + beathawk

  nyt nukuttaa, jos vain nukuttais.

  rzb

  olen pettynyt etta matkamme on epaonnistunut, silla mina en voittanut. no ei se mitaan kun on ihan kivaa ollut sentaan melkeen koko ajan. oo. no resultit on tossa, eika ne nyt mitaan hienoa merkkaa, kun siis nama on olleet AIVAN surkeat juhlat ..siis verrattuna edellisiin, mutta niin ovatpa viimeset sen- taan.. HALUAN VAIN SANOA NIILLE PASKIAISILLE JOTKA SANOIVAT ETTA "joo ei tulla juhlille kun mennaan sitten abduille" HAISTAKAA ISO POKALE. Ei ole kivaa yhtaan tammonen, siis Juhla on instituutio ja tanne pitaa tulla vaikka ei olisi rahaakaan. (kuten jotkut jo tulivatkin, eli ei hataa) matkailu avar- taa vaikka olemmekin kajaanissa.

  Taalla on muuten LUNTA..ihan oikeesti. Vois menna tekeen huomenaamulla lumiukon tonne pihalle, tasta nakee kylla etta perkule ollaan pohojjosessa. Nukkumaan ei huvita kun olen varmaan syonyt taas liikaa karkkia eli masu o kipia. muutenkaan nukkumisolosuhteet eivat ole otolliset kun vaihtoehtoina on kovat patjat (no oikestaan ne on ihan hyvia kun lammittavat sen verran ettei ihan palele, vaikka kylma on, hullut nukkuivat ilman kenkia, mutta se on jo sairasta. SIIS oikeesti taalla on tosi orpoa, kun tulimme, niin sali oli taynna poytia ja niissa vaan muutama kone, mutta ei se mitaan, seuraavana paivana oli yhta paljon porukkaa, mutta poytia oli viety pois.

  Ainoa aani joka naista ihmisista lahti (vaikka se etta aanta lahti ei ole tarkeaa mutt kuitenkin) oli queenin joku greatest hitz ja tho fainal kauntdauuuun yhdeksalta aamulla. eli joo, mina en tykkaa naista junt- tiorganisereista yhtaan. se etta sormet syyhyaa paasta soittamaan jotain defleppard mp3:sia jumalattomalla volyymilla tyhjaan halliin sanoo jo jotain henkilon mentaalisesta kapasiteetista. tai no mitapa mina olen muita ihmisia haukkumaan kun minut moni ihminen olisi varsin aulis viemaan vaikka mielisai- raalaan kun itse levyjani kuuntelen, vaikka se ei nyt mitaan outoa ole. mutta niin, it's all madness.

  paskaahan mina kirjottelen, mutta en keksi muutakaan.

  emmatiia

  lemming:

  joo. tunnelma on vaha hidas ja itseasiassa meininki on ollu viimiset pari tuntia kohtalaisen perseesta. herrajestas jos ineen on maksanu ""vain"" 60 henkea niin kylla jarkkarit vois teha ees jotain pienta niiden muutaman viihdykkeeks. juhla-partyi ei kai enaa sit jarkata mika on sinansa saali etta nailla on ollu jonkinlaisii perinteita ja helvetin hyvia muistoja kylla riittaa. no, tuleeha naita. ma taidan lahtee z:talle. nahaa oulussa aijjat.

  rzb menee kans nukkumaan, harmittuneena siita ettei enaa tunne olevansa tarkea ihminen.

  sdw

  joo no siis taalla on ihan vitun tylsaa mutta ei se mitaan, kosk kohta paasee kotiin. elika viimeiset norti haipyy paikalta koneidensa kanssa, kun viinan ehtyessa muu jengi paasee lepailemaan kun ei jaksa ja siis ihan outoa on elama mutta ei sekkan miaian. anfindv. .a. d fugu . guatemala hevonen

  hevonen
  tahan vaikka vesinokkaelainpornoa

  mälwyni.

  joo, hevosista puheen ollen eivat aejaet saaneet tahtoaan lapi, kun halusivat jotakin elain (hevos?) pornoa. No, kaikkien naiden vuodatusten jalkeen siita, kuinka "paska party" juhlat olivat talla kertaa, taytyy todeta, etta ei tama nyt ihan totaalinen fiasko kuitenkaan ollut. saatiin sentaan batterya palkin- noksi ja ja.. no siihen se sitten kylla oikeastaan jo jaakin. Vaki peljastyi jotakin, kun kaikki olivat jossakin tosi tarkeassa paikassa, kun eivat voineet Juhlille saapua. Niin just, ei Juhlille, kun Abdutkin on ihan kohta. Perkele jos ei muuten, niin vaikka ihan protestin vuoksi Ouluun en lahde (enka lahtisi muutenkaan, haehhaehhaeae!)

  Meidan poytarivi on muuten viela melkein pystyssa, jarkkarit on kantaneet jo melkein kaikki muut pois, vaikka partyt "loppuu" vasta puolen paivan kuluttua. Porukkakin on havinnyt jonnekin. Minakin taidan havita poydan alle vahaksi aikaa lepaamaan, jotta jaksaa ajaa takaisin skinien luvattuun maahan, uljaa- seen Karjalan helmeen poikia kuskaamaan.

  parkitus tassa siis.

  menimpa sitten voittamaan paskimman intron tittelin "samillakin on fillari" aGL:n paskasektionin introlla ja sain viela ihan pokaalinkin. vittujee. ja eilen oli femmalla kaljaa joka tosin maistu vahan vedelle mutta ketapa kiin- nostaa ja talla amyn nappiksella osaa elainkaan kirjottaa joo. eli ei taa par- ty niin syvalta ollukaan mita ekana luuli. jeps. screenilla olis kylla saanu nayttaa jotain muutakin kun gUAGEE ja nykivaa NP3KOLME pLAYERiA. mitas muuta.. voittajademo oli dA rEAL bELU3DFXMULTiMEEDiAESiTYS kuulemma netista loytyville sorsille rakennettuna.. ite kooderit pelaili kokoajan jotain elitepelija mei- dan edessa.. orgyt taitaa purkuu partypaikan meidan paalta, gosh. vois menna irggailee jos netti viela toimii.. kiva sali taa kylla on jeps.

  nemesulku.

  kirjuuttakaa raporttiin!

  kakka/damones

  no vittu. ihan ihmepartyt, vetaa vertoja joilleki invaasioneille viime kevaal- ta, vakea on tosin vahan enemman mutta meininki yhta alyvapaata. pakko siis vetaa viinaa ja huumeita kunnon oldskool aijjien kanssa niiku zados ja hoffi. oltiin eilen jopa paikallisessa "menomestassa" nimelta domino: - mielenkiin- toinen tapa oli heilla myyda alaikaisille vedella jatkettua kaljaa tai mielum- min kaljalla jatkettua vetta. ei ollut kovin kallista (5mk/pieni tuoppi) ja kylla se meita poikia kusettikin koko rahan edesta. ryyppymatkan alussa duncan jo laattasi sisalmyksensa moneen kertaan pihalle ja jaksoi vaan houria ja huu- taa jotain kummaa. no tanaan dunkkan ja flava sitten onnistuivat haalimaan hiukan speedia ja damonesin seuraava produ taitaakin olla nimeltaan duncan and flava in speed.. produ kuulunee samaan saagaan kuin ianikuinen "hoffi in speed" jostain vuodelta 3 tai jotai. laatu tulee ainakin olemaan niin tasaisen tap- pavaa kuin meilta vain voi odottaa. duncankin ehti jo mainostaa moneen kertaan etta "damones voitti demokompon" - siistia. (eihan me mitaan oikeasti olla voitettu, toisaalta eipa kovinkaan pitkalle jaksa karkkipussit ja battery-lim- sat kiinnostaa..) saisivat mielummin muuten jakaa palkintoina viinaa ja huumei- ta niin ei olisi niin tylsat partyt. jooo..

  juna lahtee 3 tunnin paasta ja aikaa taytyy tappaa.. oli muuten ehken vuoden paskin partyilma jos joku sita ei ole viela ehtinyt mainostaa.. ilma on kuin morsian: - vitun marka.. aargh. starshit snoopers tulee videolta. miksei porno pyori???.. juu tahan valiin voikin mainostaa maanmainiota intternetti saittia elikkas www.damones.net siella o kaikki mita sa tarviit elamaas. juu vahan muuten ihmetyttaa exotic menien poissaolo mutta ed:in rahatilanteen huomioonottaen ja exoticmenien yleisen edustustason huomioiden en ihmettele yhtaan. vittu. aijjat on kovinkin oldskool eliitteja mutta ei oo ikina ees missaan partyilla riehumassa kan- nissa.. muute joo.. duncan kusi sitte muutamien hanojen paalle eraassa mies- tenvessassa.. valttakaa suoraan hanasta juomista.. eipa muuta.. meen keksimaan jotain jarjellavarustettua tekemista..

  -droid/haujobb/holisterit RY/scraappa!scruuppi (ja damones jos nyt kännissä ymmärsin)

  Siis tää on party reportti. nyt joo Juhlilla on iso halli ja paljon batterei- ta, mutta missä on sakki? Wodeki on ihan homo, perkele. ei saatana. pistää nyt jotku vosut päättään etten saa viittä tonnia perk. joo. ja viis tonnia = 42 batteria sponsored by sinerbychoff. joo. mutta onneksi oli kaljaa mutta sekin maksoi paikallisessa elintarvikeliikkeessä (esso shop) 6.70 pullo. Ka- jaanissa on vitun kylmää!!! joo. Eivät näyttäneet edes pornoa (paitsi kerran) screenillä. Onneksi abduilla on ääni.

  -sammakko/holisterit RY vittujoo siis sammakko on iha nauloissa siis sammakko sanoo etttä se vosu joka oli sellainen joka anto pillua oli paljon parempi!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 kertoo sammmakko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! droidi on sitten homo u know!!!!!!!!!!!!!!!!1 droidi on vittupäääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  kello on 8:08 sunnuntaiaamuna, ja jos mahdollista, niin nyt vasytttaa enemmain kuin illalla.

  nemesulku.

  Haa! AR:n metereologi sektio (eli minä) oli oikeessa kun sano että sade tuli täältä "etelästä" sinne pohjoiseen ja muuttui räntäsateeksi siellä kajaanissa josta kärsimme kamoja pakatessa. paluu matka kului taasen rattoisasti johtuen unitilasta jossa olin suurimman osan matkasta..

  juhla5 - batteries included.


  Scenery'98 partyn jälkimaininkejä vähäsen IRCissä a #suomiscene

  anis> saviour, tuo levitoiva taistelija
  saviour> anis missasit kyllä paljo ku et tullu skeneryille ;)
  ivy> savikka olitko sä kuinka myöhään
  saviour> ivy, emmääku puol kahtee
  ivy> pyhpöh
  LeBeau_> hah mulla tulee verta suusta
  mov> syöpää
  yolQue> lebe, shite.. givin' up dat smokin'.. too much white shite in sweden
  tlooTPOLM> yolk, oliks ISOT TISSIT?
  yolQue> tloo, taustalaulajalla iha SUMEET.. sit ku itse pändi läks menee lavalta ni ne tytöt tuli siihe ihan lavan etee hyppimään niiden ihanien kannujensa kanssa.. uHHHUH! sit siinä mun vieressä oli vielä ihana 14-vuotias tyttö joka osas laulaa niiden biisien sanat ulkoa (niinku mäkin tietty:)
  tlooTPOLM> ahhhhhh tyttöjä
  LeBeau_> ihme ku ei 12 ;DD
  yolQue> kääk:)
  Tai-Pan> Sakko!
  yolQue> siis sillä 14-vuotiaalla oli kans isot kannut
  yolQue> ahhh.
  saviour> care mitäääijjä? et ollu skeneryillä, snif
  rzb> kirokiro
  carebear> emmä jaksanu lähtee sinne ku ei tota napannu. voitinksmää mitäää
  carebear> hihii
  saviour> skenery96 verrattuna oli kyllä hiukka laimee
  saviour> poliisitki kävi vaa kerran
  rzb> kahesti kuulemma
  saviour> aaha
  saviour> mää en nähny ku yhet
  rzb> mutta silti
  rzb> tai sitten jarkytys ekalla kerralla oli vaan kovempi :)
  carebear> nyt kysytäänkin hieno kysymys - skeneryiden resultit
  carebear> vaikutti noi skenerykompot aika
  carebear> hyviltä
  carebear> joo oli vähän silleen YKSPUOLISEN näköstä tarjontaa =D
  grendel-b> care immeiset huuti että PASKAA kompojen aikana. Musakompoa kerkesin kuulla kaksi biisiä ja sitten piti paeta.
  grendel-b> musakompo ajoi minut alkoholismiin :(
  Tai-Pan> mikäs on nykyää pop & in ... muodotan värikäs metallinhohtoinen leijuva .. "esine" ?
  carebear> nojust.. khih
  grendel-b> sitten tuli parempi olo kun joku äijä kaivoi Hyperventilationin ja näytti sen videotykillä demokompon jälkeen. Tuli hyvää oloa. Toinen kerta ikinä kun näin sen. Ei nääs toimi mun koneessa. ;-)
  carebear> kuuntelin muuten tg'98:n musakompobiisit vähäsen jälkijunassa ja totesin etten ikinä enää mee lähellekään mitään musakompoja
  carebear> hhhhiiig
  saviour> hei jengi sentää alko vähä laulaa ku pyöritettii gospel karaoke =)
  Tai-Pan> kuten eilen, toissapäivänä ja viimevuonnakin vai? =)
  Tai-Pan> gospel rox =)
  Tai-Pan> pitäis tehdä jotain ... hmm .. "erilaista" .. mutta kun ... väsyttää?
  blunt> musakompoissa hirvittää huono äänenlaatukin
  blunt> 8 bittisiä stringejä yms luukutetaan täysiä. yääääh
  Tai-Pan> on se hirveää


  BOOZEMBLY 1998 RESABOTAASI

  Kirjoitti Zados/Damones, herran vuoden 1998

  Täällä istun paiseideni kanssa, kuin puistonpenkillä, kutisee. Jumalan rankaisema lurjus. Koirat nuolivat hänen paiseitaan, kuten pyhissä kirjoissa sanotaan. Ainoa siedettävä olotila on alastomuus, mutta — kuten ihminen — häpeän itseäni. Mikään ei rauhoita kutiavaa sieluriepuani, ei edes kirjoittaminen. Raastan hampaillani kohdun riekaleita; sielu on vaurioitunut.

  Kaikki alkoi siitä kun — rautahevonen narskutti niveliään kiskoilla — lähdin pitkälle matkalle Uppoavaan Helvettiin Sinking Helliin. Matka oli uuvuttava, varsinkin kun päässä jomotti edellisiltaiset sikarit ja isot oluet. Olin ratkennut jälleen ryyppäämään. Selvisin matkastani ilman kyyneleitä mutta en ilman hikeä. Asemalla olin aivan sekaisin en tiennyt mihin suuntaan lähteä. Eräs mukava mummonraasu neuvoi minua menemään luolan suuntaan, sieltä löytäisin kaipaamani aavikon. Asvalttia ja vitutusta lipui vastaan. Valomerkkejä, suuta kuivasi ahkerasti. Makuupussikin oli tiellä raivatessani itseni perille. Messukeskus: Viimeinen Mekka Sodoman kurjalle kansalle. Ohitin sen päättäväisesti: sinne minulla ei tule olemaan asiaa. Sen kuulin jo kaukaa, metallisena Ääneä.

  Koripallokenttä. Paljon puliukkoutuvaa pikku väkeä. Suurin heistä nousi — se oli Antibyte — ja huudahti kysyvästi Zados. Örähdin mustan nahkatakkini alta: — Kyllä. Emme tarvinneet muuta kansanväliseen kommunikointiin. Olin erittäin väsynyt olemaan, seisomaan, kääntämään ajatukseni englanniksi. Antibyte ymmärsi olotilani. Aurinkokin paistoi ilkeästi hiuksettomaan takaraivooni.

  Join viskiä, jumalallista juomaa, aimo hörpyin. Tunsin itseni tuntemattomaksi. Juutalaisennäköisiä italialaisia istuskeli vähän kauempana. Jotakin urheiluintoisia tietokonenuoria heitteli palloa koriin. Joku tuntematon liuhuletti selitti minua jotakin onnetonta Damones-saagaa. Produja tulossa. — Jaa. No. Selvä. No näkemiin, yritin olla ystävällinen silmäkulmain alta.

  Kaksi tuntia. Ei ketään tuttua. Carnifex saapui jostain pimennosta, esittäydyimme. Hän selitti aivan asiaa, kuuntelin liejuisen kiinnostuneena. Hiki täytti kainalot. Tapasin oudon absolutistin, jolla oli maailman kovin purkki. Hauskaa maailman ympärysmatkaa sinullekin! Join pyhää juomaa. Carnifex pummi joltain ulkomaalaiselta helvetin hyvää saksalaista tummaa olutta. En juopunut laimeista aineista lainkaan, ne menivät janon piikkiin.

  Noin viiden aikoihin totesin Exotic Menien Edin saapuneen paikalle. Iloinen tervehdys, ilkeä pieru, karvainen selkä. Edi on aina yhtä limaisen näköinen, mutta onhan hän Sodoman suunnasta. Kirottu sielu, verinen karma. Hauska jälleennäkeminen. Edillä oli kaveri ja sen nimi oli Roope, Roope Lävistetty. Myöhemmin illalla Roope esitteli ylpeänä — proudly presented, haisee — kaluaan jossa oli pultti terossa. Se toimii kuin puimuri hamppupellossa, niin Roope väitti. Emme testanneet. Heteroita, perkele!

  Damones-paidat menivät melkein suurimmaksi osaksi ei-jäsenille, mutta mitäs siitä hyvään tarkoitukseen kumminkin, ainoastaan ostajia voidaan tulla syyttämään epäaitoudesta. Se ei ole Damones-ongelma. Suuren sagaistin naama paidassa aiheuttaa pahennusta, luulen niin. Yö lähenteli sieluparkaani nopein sykäyksin. Jumalaiset juomingit olivat alkamassa. Kansaa pissatti, minua jonotti, voi helvetti, järki petti, join liikaa viskiä. Henkilöt visioituivat hiljalleen.

  Varmaan arvaattekin muistini alkoi pätkiä hyvin rivakasti. Joitakin harmaita valoläiskiä kyllä löydän muistikainaloistani. Hyvin vähän, valitettavasti. Nähkääs aivoni ovat karvoittuneet. Se on harvinaista mutta totta. Sama ongelma on rinnuksissani ja selässäni — kieltämättä myös nenässäni. Tilitin ihmisille suurta Saagaa siitä miten sain karvapeitteen. Kerran ammoin lähentelin naista joka osoittautuikin demoniksi. Älkää koskaan tykittäkö demonia pyllyyn, se on vanhan kansan viisaus. Karvat ovat pahe; ne kiihottaa synkkien metsien naisia.

  Tapasin muita Damones-jäseniä. Jotkut laimeat osapuolet eivät pitäneet tyylistämme, koska he eivät osanneet todeta olimmeko todellakin ns. tietokonenuorisoa ja millä puolella. Vaihtoehtoina olivat A tai P. Ja jos A tarkoitti alkoholia niin kyllä, mutta jos P tarkoitti paskaa niin miksipä ei. Valitettavasti nämä A- ja P-ryhmäsekoilut eivät kiinnostaneet meitä; kirjoitan tätä tarinaa laitteella P. Asia on siis selvä. Emme ole amigisteja, muuta kuin täysin sydämin ja ikuisesti. P:tä käytämme hyötykäytössä ja suurten saagojen julkaisuun. Nyt kaikki on mielissään, joten kukittakaa kullini. Damones-wagon ja -warre olivat paikalla. Wagonien sivuun viritettiin katos sekä punainen matto, joka maksoi 4000 markkaa — kylmän arvion mukaan. Damonesien järjestämät Dionysos-juhlat alkoivat. Olin jo seilissä silloin, ympärilläni pyöri bittikärpäsiä, ininä oli valtaisa. Speedu iski hetimiten päähän piikkilangasta väännetyn orjantappuraseppeleen, joka hetkeä myöhemmin oli erään satanistin tupeessa — niitä oli tänä vuonna paikalla runsas lössi eli kymmenisen kappaletta. Hauskinta oli se että Kristuksenkruunu takertui nistiparan heavylettiin, ja hetkeä myöhemmin hihkuin kupoli kiiltäen kruunu päässäni; olin saanut saaliikseni 30 senttiä nistilettiä. Jotkut ahkerimmat okkultistit ristivät minut — maailman kilteimmän ihmisen — antikristukseksi. Loistavaa mielikuvitusta. Jos minä esimerkiksi lyön gepardinnahkakalsarit jalkaani niin ihmiset ulvahtavat joukolla: — Katsokaa, Viidakon valtias! Tästä voikin sitten lähteä pohtimaan asiaa että oliko Jeesus todellakin kalju ja nenärengastettu sonni. Ehkä oli, tuskin ei. Ihmismieli on röppelin runtelema koe-eläinkaukoputkilampaannahkaviitta akaasiapellossa, kuten Einstein totesi eräänä päivänä mutta ei maininnut siitä mitään mediassa. Oikein hyvä ihminen hänkin. Kuten ei osattu epäillä, Lennu eli DDT / Accession saapui kahden kaakelin kanssa Boozembly / Damones / Dionysos-orgioihin selvinpäin; sitä minä en todellakaan pystynyt havaitsemaan sillä juuri silloin oli jossakin aivan muulla, korkeammalla, melkein pilven päällä, viskihöyryjen ylösajamana. Boozemblyissä virkosi ilkeä huhu että Accession on mennyttä kalua, johon voi todeta vain että se siitä ja sen vitunvaraisuudesta. Ei yksi mies ryhmää tee, niin on sanottu jo ammoin. Damones keräsi todella kaikki irtopisteet niistäkin hippaloista, sen myöntää kaikki maa.

  Jossakin vaiheessa perjantai-iltaa wagonille saapui pieni kasa pikkunaisia munan ja viinin toivossa. Yksi heistä oli Meryl Streepin näköinen, sen totesin vasta seuraavana päivänä. Ja yksi heistä oli hevonkasvo, jota minä kai yritin liehitellä mihin tämä vastasi täydellä kiimalla. Onneksi ei suudeltu, joku hänen kavereistaan veti kadonneen lampaan takaisin sysimykkään yöhön. Kiitin Herraa aamurukoiluissani. Kaipa joku sitäkin hiehoa polkaisi — ja varmasti peloissaan taikka säälistä. On todettu että rumat naiset antavat kaikki reiät täytettäviksi — tiedä mitä sillä sitten tarkoitetaankin.

  Damones-tappelu. Yön viimeisinä armottomina tunteina minä ja Irwin otimme kuulemma yhteen naisen takia. Tällä naisella oli kolkko, metallinen ääni, luultavasti erään järjestysmiehen sisko. Irwin on aina niin arka naisasioissa. Minullakin oli 23:300 mahdollisuus saada tuo nainen taipumaan siltaan jotta minä olisin päässyt tekemään kiperät loitsut 29-senttisellä taikatangollani. Irwin jäi ilman naista, minä jäin yksin yöhön. Moku oli seuranani. Niin sekin hammastelu päättyi, en valitettavasti muista mitään. Naisista on tuhma tapella, tapellaan viinasta.

  Perjantaiyönä jouduin väkivaltaisen uhkailun kohteeksi kun Jope, eli Micron, sanoi että hän vetää mua perseeseen jos en myy hänelle aitoa Damones-paitaa. No minkäs teit. Myyty. Toisaalta oli virheellistä myydä sillä Jope innostui kiskomaan viinanpaskaa niin että olkapäät olivat mennä sijoiltaan. Meteli oli jumalallista.

  Myöhemmin yöllä Jope sitten meni yöksi lähimpään hotelliin — noin viiden tähden sellaiseen — ja sammui Damones-paita yllään. Aamulla totuus oli armoton. Koko hotellihuone oli värjäytynyt oksennuksesta, eikä vessaankaan uskaltanut mennä kuselle. Ja olisikohan sepaluksestakin roikkunut miehistä nestettä — tosin kuivunutta. Jopella oli keittänyt yli. Huono kokki. Sellaista sattuu vain Damones-paita päällä.

  Yllätyksellistä kyllä viimevuotinen "räsynukkemme" satanisti-Kalle, eli se kaveri 160 senttiä ja heavyletti. Hän oli ihanan turvoksissa jo valmiiksi, ei ollut kuulemma kelvannut sivariin kuin hetkeksi. Johtaja ei ollut sulattanut sitä että yöllä täytyy pitää ristiä väärinpäin perseessä tai jotain. Eripuraa kuitenkin. Kalle heilui aikaisemmin mainitsemani nistijengin seurassa, mutta eksyi heistä pyörittyään aikansa ympärilläni. Kalle on kiltti kaveri, harmi että Ääni pelotti hänet pois Messukeskuksen alueelta aikaisin lauantaiaamuna. Niin. Miten minun kävikään? Seuraavat taktiset muistikuvat sijaitsivat Messukeskuksen aulassa kello kolme yöllä, juttelin hetkisen Mokun kanssa, tämä lähti kotiin, minulle ei yösija kuulemma kelvannut niin Moku informoi seuraavana päivänä eli lauantaina. Torkahdin hetkeksi makuupussiini, lähelle patteria. Eikä kestänyt kuin vitun vartti kun kolme kalpeanaamaa saapui kysymään minulta että onko kaikki kunnossa. Silloin tiesin että nyt minua ei kaivata, menin ulos ja heitin kaiken muistini metsään.

  Seuraava herätys tapahtui todettuani vasemman jalkani olevan kylmän kaljan kosteuttama. Kappas! Olin sammunut leiritulen ääreen. Roope virnisteli ja lisäsi liikennemerkkejä nuotioon. Mitä vitun aitoja lie olleet. Makuupussista olin tehnyt itselleni oivan tyynyn; niska ei ollut tullut kipeäksi.

  Vartin selvittelin päätäni, navigoin ympärilleni. Kakka ja Ureator löhösivät patjoilla. Virne ja joku lanttuhattu raahasivat liikennemerkkiä joka oli betoniporsastettu kauempana Velodromen luona. Ja sitten: Maija, perkele! Nyt ei hyvä seuraa, leirinuotion ilkeä viisikko otti jalat alleen ja katosivat Messukeskuksen suuntaan. Minäkin yritin tehdä jotain: horjahdin ja heilautin makuupussiani ilmassa. Silloin pillit soivat. — Paperit esiin taikka asemalle selvitykseen, karjahteli onneton Cop Western. Minä olin ensimmäinen joka vapaaehtoisesti ja mukisematta antoi paperinsa. Naispoliisi totesi vain että eipä tuntisi samaksi katsottuansa kuvaani. Sanoin sen olevan erittäin vanha sellainen. Mitään seksuaalisuuteen viittaavaa en viitsinyt tokaista sillä silloin olisi takapaksi kutsunut. Toisaalta tuntuu aika kiihottavalta kuksia virkapukuista naispoliisia maijan takatilassa. Hikeä, hyyryjä ja rasvattua pamppu.

  Cop Western uhkaili korvausvaatimuksilla ja sen sellaisilla avatessaan maijan oven; hän taisi olla hieman pissaantunut leirinuotiosta. 137 valitussoittoa lähikerrostaloista riittänee useampaakin vierailuun. Kytät lähtivät, ja jäimme naureskelemaan. Kerrankin tunsin itseni lännenmieheksi, Mr. Outlawksi. Väsymys raastoi jalkoja, eikä viinaakaan ollut, Wagonin mukana perkele menivät. Elämä oli sinä hetkenä kiitettävän kuivaa, tosin eipä viina paljoa olisi maistunutkaan.

  Lauantaiaamuna kello puoli seitsemän ja yhdeksän välisen ajan hilluimme lähinnä Messukeskuksen edessä. Muistattehan Kallen! Minä sain Ääneltä varoituksen: — Eiköhän sitten taas ensi vuonna uudestaan, metallinen hirviö mörähti sangen uskottavasti. Moisen varoituksen sain Kallen kekkuloinnista, en tiedä mitä hän oikein teki mutta Ääni käsitti että minä olin se ainut paha joka hihkui yleisellä paikalla. Väärinymmärretty skinhead joka halusi lapsena opiskella papiksi tai tulla pieneksi poliisiksi johonkin suureen metropoliin. Haaveet havisivat kun persettä pyyhittiin.

  Olin kiltti, menin nukkumaan yhdeksältä Messukeskuksen aulaan. Joku blondipoika oli seurassani, en kysynyt nimeä, mutta sen tiedän että hän meni sinä päivänä enonsa luokse syömään ruokaa. Blondipoika nukkui penkillä, minä lattialla makuupussi tyynynäni. Nukuimme yhteentoista, kukaan ei uskaltanut häiritä torkkuvaa nahkahirviötä. Uni palautti minut takaisin maan päälle.

  Lauantaina etsiskelin hyvää ryyppyseuraa ja tietenkin löysin sellaista heti seuraavan nurkan takaa. Big Al oli juopotellut läpi yön; pahaksi onnekseni hän puhui lähinnä tietokoneläheisiä juttuja. Yritin hiljalleen siirtää aihetta hameen alle, mutta kukaan ei täräyttänyt yhtään hävytöntä vitsiä naisen sukupuolielimestä. Eräskin Hirmupunikki luuli minun olevan puutteessa, ja syy oli se että joka toinen sanani oli pillu tai vittu, mutta voi raukkaa, ei se todellakaan sitä ole. Tai ei — nyt valehtelen: mikään ei ole niin miehekkään rentoa kuin tyhjentää krapula-aamuna pussinsa. Kuuletteko jo kuinka ropisee lakanoille?

  Hilluimme välillä Boozembly-alueella ja välillä jäimme laiskuuttamme Rabatin eteen turisemaan suurta saagaa. Roope Lävistetty antoi ruiskänttyselleni voita, joimme lössissä aamuolutta. Perseet kylmenivät laatoituksella, ja mummot vittuilivat. Grendel ja muut bittirapistit örähtelivät onnellisena ohikulkijoille, minä istuin hiljaa ja yritin olla pieraisematta.

  Jossakin vaiheessa lähdin vaeltelemaan Boozemblyn suuntaan, ohitin kiltisti laillisen Assembly-alueen huomaamattomasti puolipitkä musta nahkatakki ylläni ja kaljanpolttamat farkut jalassani sekä nenärengas heiluen. Aurinko suuteli nahkatukkaa. Muistaakseni tapasin Gomorran hilpeää kansaa hiipiessäni Boozemblyyn. En muista mistä edes puhuimme mutta hauskaa kai oli. Kävelin ympyrää hetken ja löysin itseni Hotelli Helvetin laatoitukselta, ja mitä helvettiä suuri sagaisti Grendel ja biittinuoret olivat jälleen seuranneet minua. Joku tarjosi olutta, örähdin tai pieraisin suurkiitoksen ja raapaisin klaniani. En ollut tuntea Jmagicia joka oli turvonnut kuin Vesa-Matti Loiri. Lihavuus tuo väkivaltaa. Yritin saada konekielen hallitsevia jäseniä liittymään lyijyttömään mutta villiin Damonesiin. Mutta mitä vittua: saatanan pahviperseet eivät osaa ohjelmoida kuin jaavalla. Vittu menköön vespalla mettään. Lähdin Gomorralaisten kanssa viemään hylsyjä kauppaan. Menimme suoraan läheiseen Alkoon jonne tuntui olevan matkaa — pöristelevässä nousuhumalassa — ainakin kolme kilometria. Jos olisimme olleet huippukuntoisia ja tanko tanassa niin matka olisi ollut puoli kilometriä mitä se todellisuudessa onkin. Alkossa oli rattoisan lempeä tunnelma, oli niin turvallista kun oli niin ihanan paljon alkomaholituotteita ympärillä. Hinnat antoivat ilkeät löylyt kuikuillessani hyllyjen välistä. Gomorralaiset ostivat isolla rahalla, mutta minä maksaa säästäen tyydyin päärynäjuomaan jossa oli voltagea viiden ja puolen edestä. Gomorran Pera joka oli edellisyönä ostanut Damones-paidan tarjosi minulle vasikan kusta eli Baileysiä pullosta. Erittäin pehmeä aamudrinkki.

  Visioin itseni jälleen Rabatin edestä, taas joku turisi suurta saagaa. Naurunremakka häiritsi mummoja ja invalidejä. Kukaan ei kehdannut pieraista pitkin laatoitusta. Hieman tuulinen akustiikka olisi ollut. Päärynäpullo oli luultavimmin puolillaan kun innostuin menemään kauppaan. Ostin jopa ruokaa kympillä.

  Kun olin lastaamassa pulloja jäähdytyskaapista koriin niin yksi pullo putosi ja integroitui atomeiksi. Torvi törähti kassalta. — Pullo särkyi, kassaneiti totesi jollekin. Valmistauduin tappamaan seuraavan vastaan tulijan mutta todettuani vastuksen vanhahkoksi kauppatantaksi jätin käteni taskuun ja aloin myönnellä kömpelyyttäni. Näyttelin erittäin selvää pankkiherraa jolla oli nenärengas. Tantta totesi kiltisti että ei se mitään. Sanoin korvaavani — vaikka luonnossa — aiheuttamani vahingon, johon tantta täräytti että jos korkki on ehjä niin ei syytä huoleen pullo on silloin palautuskelpoinen. Ja voi sitä onnea kun horjahtaen noukin pullonkorkin lattialta: se oli yhtä ehjä kuin kolme viimeisintä kortonkiani toiminnan jälkeen. Menin rauhallisesti kassalle, kädet eivät hikoilleet, lahkeet olivat suorassa. Esitin erittäin tyytyväistä asiakasta ja maksoin muistaakseni sibeliuksella. Sain rahasta takaisin, mutta kassaneiti ei hymyillyt. Luultavasti minun olisi pitänyt flirttailla tai yksinkertaisesti tämäyttää kullinlutku kassahihnalle ja huutaa: — Yo beibe, mennäänkö naimisiin? No silloin hän olisi varmaan todennut minun olevan maalta, johon minä olisin tunnustanut että en ole ainakaan Savosta, mihin kassaneiti olisi hätiköinyt: — Käytetään kumminkin kumia, Kojak!

  Se oli seikkailua, se kaupassakäynti. Olut maistui miehekkäälle, puliukkoiduin nopeasti, haisin hielle, parta alkoi kasvaa kaksi milliä sekunnissa, oli minun vuoroni aloittaa uusi saaga, jota en valitettavasti enää muista.

  Päivä oli mitä kaunein, ystävät ympärillä. Eikä yhtään naista. Namusedät tyhjensivät pussinsa läheisessä pensaassa. Stadissa on aina toimintaa kun sen näkee maalaisen silmin. Big Al sai raivokkaita päänsärkyjä juopottelunsa takia, eikä aikaakaan niin hän oli kadonnut päiväpuulle.

  Siirryin kaupan luota keskiviheriölle missä oli ollut edellisyönä varmaan rockfestarit tai jotain muuta hauskaa. Paikka oli kuin perseellä pyyhitty. Biittiraiskurit yrittivät virittää jonkinasteista nuotiota, mutta katsoimme parhaaksi että päiväsaikaan se oli liian uskaliasta — vertaa ekshibitionismia eduskuntatalon portailla onkivapa kädessäsi. Morjestin vanhoja tuttujani Nikoa ja metsuri-Lassea. Sitten yksi heistä oli aivan kuin Jope-Micronin kaksisataakiloinen serkku Tuomo joka nai vasikkaa. Hetki tervehdyksille, sitten kuselle. Menimme helvetin kolkon ydinpommirauniolähiön halki ja laskeuduimme portaita alas, ylitimme tien. Auto huristeli meitä kohti teknosta pamppaillen. Se oli meidän Warre. Jätin gomorralaiset ja muut mieliharmit ja liityin omieni seuraan.

  Boozembly-areenalla Irwin viittoili minulle hymyillen. Se oli kriittinen kokous: olimme kuulemma nahistelleet naisesta yöllä. Minulla oli vain vaivaisia visioita kahinasta. Sovimme asian heti, ja Irwin sanoi että se nainen ei ole enää tärkeä. Damones on yksi. Juomingit alkoivat hörähtää käyntiin. Areenalla löhöili villiä väkeä, suorastaan aivan outoa mutta niin bittinuorta että. Olin raahaillut mukanani ostoskoria, jonka olin anastanut Alilta, sekä makuupussia. Irwin osti keinoshamaanilta höyryä mutta piippu oli vitun hikinen. Kokkareet putoilivat sepelille, ja minä jouduin etsimään niitä. Paskan piipun omistaja kapteeni Renaulte eli Rellu/(B) kehui sen toimineen joskus ammoin. Ajatuksissa piippu työntyi omistajansa perseeseen. Se siitä ja muista kumuluksista.

  Hienostotissuttelu vaihtui rahvaan ryyppyjuhliksi iltaauringon kalvetessa. Mitä enemmän viinaa joimme sitä enemmän kuntomme kasvoi: Damones valmistautui jalkapallo-otteluun. Wagonimmekin saapui, viskiä oli vielä jäljellä vaikka kuinka paljon. Damones teki sen mitä oli odotettu jo seitsemän vuotta eli me haastoimme Byterapersit tai no jompikumpi sen kumminkin teki. Damones-paidat vedettiin päälle varmuuden vuoksi.

  Ottelu järjestettiin pilkkopimeässä, eli yö oli synkkä kuin neekerlapsen vittu. Ottelu oli reilu, herramiesmäinen, vähän taklauksia, paitsi että Iceman murjoi Irwinin kylkiluun poikki taklauksellaan, mikä todettiin viikko Boozemblyjen jälkeen. Muistaakseni DAMONES päihitti Byteraapparit 7 – 4, tai joitain, mutta tärkeintä skeneväelle oli että heidän ykkössuosikkinaan pysyi se ainut ja oikea Damones. Kiitämme vaatimattomasti (B)-poikia hyvästä sokkopalloilusta.

  Lisäksi meidät haastoi porukka nimeltä RCA (tai RC vai PRC!). Ei väliä. Se peli oli liiankin herrasmiesmäinen, sillä minäkin vaihdoin välillä puolta kun en tunnistanut omiani. Loppulukemat ovat Jumalan tiedossa. Se oli kesän hauskin ottelu. Jumalat hikoilivat, ihmiset kiroilivat. Viina virtasi, naiset kirkuivat, Elvis todettiin kuolleeksi.

  Yö kutsui luokseen, porukka hajosi omille teilleen. Minäkin löysin lopulta omani. Teimme paukkuja, joimme olutta, pidimme hauskaa kuten edellisenäkin iltana. Aivan viimeisimpiä visioita partypaikalta oli ihmemies Miamista joka tarjosi neljää lajia viinaa Messukeskuksen sivupihan rappusilla ja toisteli kokoa ajan lets rockenrollia. Lisäksi hän näytti miten tweed tulee nauttia suoraan raikkaana tölkkipiipusta. Naukkailin erityisesti hänen erinomaista rommiaan, eikä hän pannut yhtään pahakseen vaikka taisin ryystää sitä useammankin desin. Olotila oli enkelimäinen, kivekset roikkuivat levollisesti betonin yllä kun aivoissa humahti laupeuden viilentävä sanoma: Olen vapaa. Darra The Paska yritti ottaa kahta sisarusta - eri sukupuolta molemmat - Damonesiin. Sekoilin parkkipaikalla animaalisin äänin, luultavasti. Seuraavat askelmat ja visiot ovat hämäriä, silti tunsin itseni järjelliseksi ihmiseksi ja lähes selväksi. Mies Miamista säikähti pahasti kun järjestysäänentoistokomppanja from Assembly-Org tipsutteli paikalle taskulamppuineen. Mister M. selitti että hänellä on heti ongelmia jos em. järjestysjoukkomurhaajalössi kahlitsee hänet. Mister Miami luuli heitä Call a cops -tyyppisiksi virkaväkivaltaajiksi, eli liian virkaintoisiksi lapsipoliiseiksi, kuten minäkin luulin viime vuonna — varmaan juuri samaan aikaan. Aikahan on liiankin suhteellista sukupuoleen verrattuna.

  Pakenin mihin suuntaan tahansa välttääkseni lapsipoliisit. Kuulin kutsuhuudon Damones-warrelta. Porukka oli lähdössä. Juoksin kuin munaton gaselli läpi koripallokentän. Hihkuin, ulvoin, en uskaltanut pieraista. Ja hyppäsin...

  ... Kyytiin. Asetuin kivasti, siististi, kauniisti takapenkille Damones-gorillojen syliin. Joku painoi kaasua, ja hirmukuningas oli pelastunut, vaikka uhkaa ei ollut lähimaillakaan. Sammahdin sylien lämpöön. Jumputi, jumputi ja zip!

  Seuraava värikuva oli jostain helvetin töölööstä. Kaksi miestä nosti minut ylös takapenkiltä. Toinen oli skinhead-Maukka ja toinen aivan tavallinen arjalainen. — Mitä mies, onks kaikki okei? he muistaakseni kysyivät. Sanoin kai: — Nouproplem, ja loittonin hiukan. Damones-warre peitettiin pressulla, ja kaksikko kinui kyytiä johonkin skinpubiin. Emmepä sitten vieneet.

  Kävelimme katua, menimme porraskäytävään, tulimme jonkun asuntoon, riisuinko housut, sitä en muista. Kaikki olivat turvassa. Kaikki sammuivat.

  Heräsimme myöhään, olin kuin Heesus Kristus joka oli pudonnut ristiltä kädet levällään, jalat olivat vielä kiinni ristin alaosassa. No tuohan on vain tilanteen symbolisointia, mutta kurkku oli silti käheä kuin tuohitorvi. Hoffi makasi divaanilla pallit hiestä ulvovina. Irwin heräili samoihin aikoihin kuin päähenkilö itse. Krapula oli ollut kiltti minulle. Saatanan kuuma asunto ja nihkeä.

  Hoffi The Jalkavaimo heräili silmät verestäen. Sika oli nauttinut mitä parhainta hyvinvointia nukkuessaan pehmeällä divaanilla, tosi jätkät olivat nukkuneet poski betonilla. Ringo ja hänen sussu, elämänkumppani, nukkuivat ylisillä. Kuului ähinää mutta ei yhdyntää. Vähitellen koko poppoo oli hereillä, kukaan ei tiennyt mitä tehdä seuraavaksi, joten Ringo tarjosi piilostaan viinaa väelle. Sen muija Anne on aika tiukka sunnuntaisnapsien suhteen: bulgarialaista hunajalikööriä aamiaiseksi.

  Mieleni teki lähteä takaisin Boozembly-paikalle. Lähtö oli nihkeää. Onneksi olin käynyt aamupaskalla ennen Hoffia. Kävimme internetissä puolen tunnin pätkissä — stadin kirous — ja linja poikki. Chattasin Speedun kanssa ja sovimme tapaavamme Bzm-paikkalle johonkin aikaan.

  Etananvauhdilla Boozemblyyn: porukka oli tekemässä paluuta Sodoman synkkiin metsiin. Sunnuntaipäivän teimme ystävällistä jäähyväistuttavuutta järjestysmiesten kanssa. Monsieur Ääni oli yksi kilteimmistä meitä kohtaan; hän ei enää jaksanut tapella vaikka olutpullo löysi huulet julkisella paikalla. Kovin kilttiä. Damones ruokaili roskaruokaravintolassa ja haisi hieltä ja ulosteelta ja aiheutti pahennusta Pasilan asemalla olemalla DMS-viruspositiivisia. Ruoka oli pahaa mutta jotakuinkin ravitsevaa. Lemming piipahti kesken ruokailun kysäisemässä että lähdenkö Sodoman junaan. Sanoin syöväni, minulla ei ollut kiirettä, koska en ollut matkalla Gomorran ja Sodoman suuntaan. Minulla oli oma tieni.

  Speedu ja Nahkapää kuljettivat meidät takaisin Meediokeskuksen eteen jatkamaan paheellista vuorisaarnaa, mikä ei tehonnut enää mihinkään. Roope ja Edi vaimokkeineen hyvästelivät vanhat veteraanit ja poistuivat Bööleen.

  Tylsistyin hieman, sillä minua ei enää huvittanut litkiä olutta. Kaihosin kotiin. Minulla oli repussa sata kiloa uusia pelejä. Darra pyysi että lähtisin yhtä matkaa Persean Lahden suuntaan. Se sopi minulle oikein huvin, vaikka Darran seura on enemmän kuin arveluttavaa. Pehu Aakko kurvasi Mesaanikeskuksen eteen ufouudella juippiautollaan, pelkääjäpaikalla istui nainen jonka naamaa en nähnyt. Pehu oli iloinen, sillä taskun pohjalla roikkui ainakin miljoonan markan edestä sibeliuksia — kiitos Assemblyn. Köyhät pierkööt kolikoita kaivoon, ajattelin kihisten. Emme ehtineet Darran kanssa tervehtiä Pehua sillä hän ulvaisi autollaan karkuun. Hänellä oli kiire maailmanympärimatkalle. Jäimme tyhminä hillumaan ja katsomaan kun compukeripojat kuljettivat supertietokoneitaan ulos Messagekeskuksesta. Kuvottavaa.

  Irwin kauppasi kiihkeästi uutta HC Hangoveriaan — number 9 — ohikulkeville nörteille joilla on tapana masturboida joukolla pelatessaan Järiste II:sta. Yksikin compukefella olisi ostanut jos hän ei olisi tuhlannut kaikkia rahojaan kalliiseen verkkokorttiin. Minä melkein itkin: verkkokorttiin! Samanlainen säälin — ärtymyksen — tunne minulla oli jossain Göteborgin partyilla 1990 kun eräs pieni viiksekäs suominousukas STRANGER tuhlasi 160 kruunua parissa tunnissa johonkin peliautomaattiin ja tokaisi että kohta päästään partytunnelmaan kun otan hiukan kokista ja shipsejä. Ei! Voiko vanhaa partaa pahemmin rangaista? Miksi te olette tuollaisia? Missä on teidän munat ja muut vetimet? Järistätte minut hulluksi!

  Irwin HC-kaupat tuottivat sitä enemmän tappioita mitä enemmän hän levyjä myi. Eräs hiipiö ihmetteli miksi levyssä luki Traxdata, johon Irwin valisti häntä: — Mitä päällisistä, sisältö on tärkein.

  Poistuimme paikalta johonkin aikaan. Darran takki oli jäänyt Ringon kämpille. Anne ja Irwin loivat toisiinsa pistäviä katseita, yöllä oli ollut jokin huora vastaan juoppohullu -torailu. Iltaan mennessä tunnelma etanoitui ja syy oli kokonaan Darran joka oli hirveässä humalatilassa. Hän ihaili pitkään kuvaa jossa hän makasi lauteilla täydessä erektiossa. Kuva oli otettu Damones mökkimeetingeillä; onneksi olin lähtenyt sieltä jo lauantaipäivällä, lauantai-ilta oli ollut pelkkää nakuilua ja juopottelua ala Irwin ja Darra. Kyllästyin ajan venyttämiseen. Käskin Darra lähtemään heti asemalle, mutta en saanut seurakseni kuin Irwin, jonka Anne oli taas määrännyt lähtemään. Darran kuhnailu vitutti sen verran että kantapäät kipunoivat kiitäessäni kohti Brooklynin päätepysäkkiä. Tallasimme oikeaan suuntaan mutta kuitenkin hieman vinoon. Irwin anoi taksikyytiä, mutta minä ikipihipaskiainen en antanut periksi, jalat pysyivät asvaltilla. Löysimme Linnanmäen ja rautatiesillan.

  Menimme aivan hämärän seudun lävitse. Joku nainen käveli puistossa; hänellä oli silmissään sellainen katse että kohta nuo kaksi herrasmiestä painavat patukkansa minuun kosteassa ruohikossa. Irwin kysyi häneltä vain Pasilan aseman sijaintia. Olimme oikealla tiellä. Nainen kipitti tympeästi vastakkaiseen suuntaan. Hiki, krapula ja kalma haisivat kun taivalsimme kohti vapautusta. En ole mikään Hellsinkingin ihailija, Irwin on taas Turun munat. Kaljuni kiilsi ilta-auringon kadotessa taivaanrantaan. Jätimme hyvästit aseman aulassa. Irwin nousi Turvillen junaan ja minä Nashvillen. Minä todella kihisin ja haisin pahalle, sen kertoivat piinaavat rahvaansilmät junavaunussa. Kuivunutta kaljaa lahkeissa, jano kuin seurakunnan hevosella. Ilokseni sain joukon ranskalaisopiskelijatyttöjä samaan vaunuun; heidän mukanaan tuli kourallinen paskeripoikia. He alkoivat laulaa tuttuja hittibiisejä vuosien takaa — oikeastaan he vain tapailivat. Yksi tytöistä muistutti Helen Huntia, olisin pannut sitä jos olisin ollut kymmenen vuotta nuorempi. Kansainvälistä Smalltalkia ihon alle, tiedättehän. Oikeastaan minua ei silloin jernittänyt laisinkaan. Minä pelkään puhua ulkomaalaisten kanssa, en osaa enää kunnon englantiakaan. Tunsin itseni puliukoksi. Sitähän minä olin. En pystynyt nukkumaan. Hikoilin kuin hepokatti väärinpäin lakanoiden alla. Perkele, tunsin itseni sangen eläväksi ihmiseksi.

  Sellaista on nykynuoren, bittinuoren partyelämä vuonna 1998. Se mitä luet lehdistä Assembly'98:sta on silkkaa valhetta ja kieroa meediopeliä. Ne oikeat tietokonenuoret jotka elivät aikoinaan kuten sinä Simo 17-v. ovat nykyään parantumattomia dipsomaanikkoja ja puolihulluja hännänheiluttelijoita. Meissä on tulevaisuus, meissä oli voimaa. Valitse elämä, teetä arkku ja hommaa kasa nauloja. DAMONES - parasta ennen kuin munat putoaa!


  Assembly'98 jälkimaininkeja - IRCissä ja muuten

 • -> Mielipide: Trauman Gateways ei rulannu.. Siis oli se hieno, mutta jos
  -> pelkkää disainia tuijottaa niin jollain CNCD:llä oli paras.. Niitten musat
  -> oli vaan niin weirdot, että ei mitään jakoja. Hannu & Kerttu 2000 oli myös
  -> jees ;) Aika outoa, että Bad Karman Fusion oli korkeammalla kuin tAAt:in
  -> tuotokset.. Fusionissa oli leikitty taitavasti 2d-efuilla ja se ei oikein
  -> sisältänyt mitään ihmeellistä.. Jokelle onnittelut, taitavasti oot käyttänyt
  -> efuja, oliko sijoitus yllätys?-)

  mun mielestä cncd demo oli hyvä mutta eihän se ollut valmis siis ei se ollut nyt tällä kertaa oikein demo.. todella hyvät musiikit kyllä. ja trauman produ.. no muuta en voi sanoa kuin, että mun mielestä siltikin voitto meni oikeeseen paikkaan, se oli ainut demo joka oli "valmis". pulsen demo ei ollut aikaisempien produjen tasoa oikein, mutta kaikenkaikkiiaan aivan helvetin pätevä kompo vaikka en hannusta ja kertusta pitänyt sit yhtään. joku produt kuuluu wildiin, ei demoon.
  (Anakin / RE)

 • -> Kyllä minä sen kestän että me hävittiin 1 pisteellä
  -> kolmanneksi tullelle,mutta että joku saatanan
  -> Hannu ja Kerttu 2000 on demokompossa ja saa vielä
  -> toisen sijan niin se pistää pulssin tykyttämään kybällä
  -> ylikierroksille. Itku meinas tulla lavalla. :-(
  -> Grendel

  tajuan.
  siis teiän demossa oli tyyliä, korostan tyyliä. kauneutta. ahh musiikki. syö silmän. aivan niinkuin tpolm, cncd, fobia kaikki tyyliltään niin priimus. trauma taasen kokonainen pakkaus, pari todell akaunista juttua.

 • -> Mullakin tosiaan niinku kilahti tosi pahasti päässä kun screenille tuli,
  -> että toiselle sijalle meni Hannu ja Kerttu...Ja muutenkin olen aika samaa
  -> mieltä kuin sinä: en nyt niin hirveästi Trauman demosta tykännyt, mutta mikä
  -> muukaan oikeastaan olisi ollut parempi?

  eipä oikeen mikään vaikka siis iteasiassa kun alkaa miettimään niin tämän vuoden demo kompo oli pitkästä aikaa HELVETIN hyvä. siis (B):n demo oli loistelias, trauma aivan mainio!, pulse ihan jees, tpolm suorastaan mahtavan villi!, fobia design todella todella todella jees, cncd omaa tyyliään noudattaen niin mahtavat musat. kyllä tossa valinnan varaa oli, mutta trauma oli ainakin eniten valmis demo ja oli siinä jo tyyliä että jees.

  IRC-höpötystä #suomiscene-kanavalla

  Sekalaista:
  (kisu) oli parhaat assyt kyl 3:een vuoteen
  (kisu) tai en tiedä oliks sisällä jees mut ulkona ainaki :)
  (kisu) onks toi _se_ mrsex mistä liikku kauheet legendaa notskipaikalla :)
  (Grendel-B) kisu just se.
  (kisu) grendu
  (kisu) hahahahaha
  (Sivu) kisu, ei niita muita mrsexeja ole olemassakkaan
  (gurdan) legendary tatu joo :)
  (Grendel-B) kisu oletkos vaikuttunut? (grin)
  (kisu) mrsex: sä oot kuulemma HIRVEE oksentamaan :)

  (Grendel-B) tuli mieleen... mitä firmojen enää kannattaa yrittää rekrytoida tai kykyetsiä partyillä, kun sisällä on vaan miljoona laamaa ja kaikki jotka osaa tehdä jotain juo vaan viinaa ulkona. ja on jo jossain firmoissa töissä.
  (lemmin) grendel: toi pointti oli muuten huomioitu häilyvästi nyt-liitteessä. eli että osaavat tekijät on ulkona ja juo olutta

  (Grendel-B) pixelin kuva ei mennyt jyryltä ensin läpi ja se soitti sitten kännykällä "mitä vittua" soiton organizaattoreille ja väänsi sen läpi :)
  (fuse) hahhaah
  (lemmin) shrine: ibiza

  (Mikron) mut ei saa mikrobittistandia morkata se oli iha jees ja niista ei ollu harmia :) quakepeeloista oli ku ne ei ymmarra taidetta
  (stinger) Ääni...auts
  (lemmin) shrine: emmä tiiä ku olin just sillon bytehillillä dokaan :)
  (Mikron) (B) hill legendar place
  (Grendel-B) (B) hill ihan paras paikka

  Lemmingin ylläripaketti:
  (lemmin) hehe mulla oli hyvä ku kavelin razorbackin repun kanssa ineen kun rzb pujahti sinne sisalle vaha backdoorilla
  (lemmin) sit en tienny mita siella repussa oli no jarkkarit tietty etta "saanks ma kattoo sun reppuun" ma siina rehdisti "no totta kai" ja avaan sen rzb:n repun. no vittu sehan oli taynna siideria.
  (dnd) mitäs siellä sitten oli? :)
  (lemmin) lahin juokseen vitun kovaa. :)
  (absurdi) hehehe
  (dnd) hahhah :)
  (lemmin) siiderit pelastu
  (Zent) hihi
  (absurdi) hienoa
  (stinger) asiaa
  (duet) loistavaa :)
  (genezis) lemmin: hohoho
  (carebear) genezis: että sun mielestä ääni on kuul mies ja närkästyt mulle kun sanon siitä pahaa. kokonaan ku se on ihan turha

  Palkintojenjaosta:
  (lemmin) prize ceremony on ihan loistava
  (Mikron) siis prize ceremony oli kiva
  (lemmin) se on tapahtuman huippuhetkiä. meillä on aina ollu hauskaa
  (Mikron) tykkasin
  (Mikron) nauratti ku kuuluttivat mikkoa ja jolk kavelee iha pokerina sinne
  (Mikron) ja ne kuuluutti sita monta kertaa "missa o mikko"
  (Mikron) abyss "voi kuule mikko kulta mene takaisin istumaan"
  (mov) haha
  (Mikron) (saalittavalla aanella)
  (Mikron) ja jolkilla oikeesti surullinen ilme :)
  (mov) voi paska.. aika nolo juttu
  (Mikron) mahto "ei jolkkia tunteva" kansa miettia
  (mig27( tuliko se fuck you - huuto siita ku jolkki palasi ilman palkintoo :)
  (Mikron) sen jalkeen jokaisen nimi oli lassi tai mita nyt sattukaan siina olemaan niita aijjien nimia jotka voitti jotain luuskakompoja

  Kompoista/produista:
  (floatti) Jsa: selvä jakohan siinä on että skene-hemmot tulee seuran takia, jää sitten vaikka ulos, muut tulee netin/quaken/trendin/minkä vittu lie takia
  (Jsa) floatti: no laittaa 100mk lisää niin rupee varmaan jo samaan real thingia jos ei muen saa.
  (damaq) apatia, ei :( ..olis kylla pitanyt..mutta oli mun pari texturea komplexin javademossa
  (damaq) gren, oli sitte (B)-demo compon paras...kattelin eilen niita monta kertaa ja nain se on.
  (Grendel-B) damakkia ei voi väittää hölmöksi jätkäksi.
  (dnd) oikein mä sitten äänestin :)
  (tuomo-) damaq joo visualize oli ainaki ottanu työn tosissaan.. vähän nähny vaivaa
  (damaq) tuomo, puoli vuotta oli piirrelly. tuossa ei ollu laheskaan kaikkee ees mita se oli tehny. pulsen demossa olis pitany olla 3 parttia.j ja kaikki rutskutki puuttui (alienin ja silvereaglen koodaamat)
  (Jsa) damaq: pulsen demo oli kyllä torso

  (KimmoKe) kuka sitä salaisia kansioita laulo sen jonkun kompon aikana?
  (Radicator) KimmoKe, ne oli ainaki mun takana :)
  (blunt) siis nää just mitä jengi laulo
  (mango) kimmoke, ainaki 64k intron aikana qawu & co laulo
  (KimmoKe) salaiset kansiot ne salaisia on
  (mango) sen lisäks myös annoimme live arvosteluja introista (paskaaa!)
  (KimmoKe) joo.
  (KimmoKe) "huono"
  (KimmoKe) "naisen pää!"
  (Mikron) democompossa annettiin kunnon arvosteluja :)
  (Mikron) "vitun huono"
  (Mikron) "perseesta"
  (Mikron) "vektoria"
  (blunt) skraappa - jopa mun kuollu paappa tekee parempia introja
  (mango) mikron no nehä oli :)
  (Jsa) Maagi: katoitko sen nerve axiksen demon?
  (Mikron) ai skr oli skraappaskruuppi :)
  (Mikron) aha
  (Mikron) nerve axis oli hieno
  (mango) jsa olin nukkuus :)
  (Mikron) pitaa menna cromille katsomaan se kohta
  (Mikron) jsa mutta mita pidit sexasta noin yleensa
  (Mikron) vai oletko katsonut sita viela montulta?
  (Mikron) se pitaa katsoa monitorista..
  (Mikron) kankaalla oli aika kakka
  (Mikron) mut pitanee tehda tp:lle kaksi demoa. toinen vektori ja hakea silla rahat ja toinen taidetta ja hakea silla mainetta :)
  (dnd) future crewhan uhkasi että son tp:llä valmis se niitten demo
  (Zent) "after half years of boasting we decided to do nothing"
  (dnd) mango: eiköhän
  (phas) "after 5 years of silence - there will be 5 more years of silence"
  (Zent) arvatkaa kenen paidassa lukee tp:llä tolleensa ;)

  (Grendel-B) sanokaas näkemyksiä ja mielipiteitä assyistä. ja tapahtuman muutoksista viimeisten 2-3 vuoden aikana. hvyää huonoa?
  (Jsa) Grendel: - asia QUAKE
  (damaq) gren,no viimeiset 2-3 vuotta oon ollu ulkona ja aina on yhta kivaa.
  (Jsa) grendel: - asia kaupallisuus
  (damaq) gren, scene ei viihdy sisalla. sisalla on paskaa. assyt on turhat, mutta quakelapsia tarvitaan maksamaan meille palkinnot :)
  (floatti) damaq: heh, hyvä huomio :)
  (Jsa) "They used to be former teammates . now they are called assembly organizing" =)
  (floatti) ehkä jonkinlainen uusiutuminen on tavallan tarpeen
  (floatti) ennen kun oli nuo palkinnot ainaki assyilla tiukilla, hyvä kun voitosta sai jotai
  Jsa) onne ollu tiukilla vaikka quakelapset o sisäänpääsystä maksanukki :)
  (floatti) taitaa nyt olla tilanne paljon parempi ku ravaa pelilapsia netin takia :)(tuomo-) assyt oli loistavat. sunnuntaina mentiin pummilla sisään kattoon demokompoa, ja olihan se tylsin hetki viikonlopussa
  (tuomo-) organiserit oli tänä vuonna poikkeuksellisen ilkeitä, aulassa ei saanu edes oleskella jos ei ollu ranneketta
  (floatti) Jsa: selvä jakohan siinä on että skene-hemmot tulee seuran takia, jää sitten vaikka ulos, muut tulee netin/quaken/trendin/minkä vittu lie takia

  Boozemblystä:
  (damaq) boozemblyt oli muuten tana vuonna ehka parhaat ever.. siis siella rabatin edessa erjantaina oli ihan kasittamattoman hyvat bileet:)
  (Jsa) damaq: joo ja poliisit oli asiallisia :)
  (tuomo-) joo niin oli
  (Grendel-B) ne oli ihan sairaan hyvat todellakin
  (Duncan^) damaq, mikaan ei voita -95...
  (Grendel-B) ai mita poliisisedat kertoi?
  (Jsa) grendel: ei ne mitää suhtautu ok koko hommaaa
  (floatti) kolmen maijan voimin tuli sedät :)
  (damaq) jsa, heheh.lauantainaki koko ajan kavivat kylailemassa
  (tuomo-) oli se sitte kyllä kännissäki :)
  (Grendel-B) `ja kakkaa pamautti joku jatkoboozemblyissa "joku sanoi mua homoksi, olitko se sina"
  (Jsa) ja ivy sitten kieri paskassa :)
  (tuomo-) se sama joka löi kakkaa turpaan kaato sen notskin mun päälle.. kivat reiät tuli villapaitaan kipinöistä
  (Grendel-B) jsa ja oli muuten enema/byterapersin paskaa :)
  (Jsa) Grendel: terveellistä paskaa kuulemma :)
  (Jsa) grendel: ivy ei vissiin ollu samaa mieltä :)
  (Grendel-B) ihme se nyrkkiäijä. ei oikein tajunnut mihin oli sotkeutumassa, 30+ scnesetää ympärillä ja sitten rupee meuhkaamaan yhdelle meistä....
  (Jsa) no annoitteko turpaa? :)
  (tuomo-) tajus se lähtee siitä onneks
  (Duncan^) ajeltiin carrolsille silla warrella 7:n tyypin kans ja muutenkin annen ajo oli aika holtitonta, kukaan kuullukkaan turvavoista, sit tulee fillaripoliisit ja sanoo etta voisitteks laittaa hiljemalle sita musiikkia
  (Jsa) :D
  (tuomo-) hahaa :)
  (Grendel-B) jsa no ei grendel peacemaker iski kehiin ja rauhoittelin tyypin ja kerroin että jos joku huutaa homoksi niin sehän voi olla kivakin asia kun siitä tykätään jos on joku homo joka huutaa jne ;-) sitten se lopulta lähti peacena pois. (grin)
  (Jsa) =)
  (dnd-) gren: ruul
  (Jsa) gren: vai että hyperventialtion loukkasi sveduja verisesti :)
  (Grendel-B) kuulemma olin humalassa silloin pe. :) muistan kyllä asiat ihan hyvin toisaalta.
  (Grendel-B) jsa häh?
  (Jsa) gren: kuulin et joku olis tullu aukoon sulle päätään ko. asiasta?
  (damaq) dunc, kukas sita warree oikeesti ajo ku poliisi tuli puhaluttamaan sita muijaaa
  (Grendel-B) jsa öööööh? tuota, tuo on nyt jo ihan uutta..... ehkä minä en muistakaan kaikkea, kun joku selitti jostain pornokuvastakin. hmm.
  (kurg) se warrekytat naytelma oli loistava.. kateltiin velodromin aitiopaikoilta..
  (Jsa) grendel: jotain olit puhun u magliten tukemisesta sen perseeseen tms
  (Grendel-B) jsa HÄH?
  (dhm) hihi
  (Jsa) grendel: no mikron höpötti jotain ett joku oli tullu sanomaan että HyperVentilation on loukannu ruottalaisia verisesti ja meinannu vetää teittiä näköön asian tiimoilta :)


 • Byterapers 12.5 vuotta syntymäpäiväjuhlat Tampereella 19-21.02.1999

  Yleistä, höpötystä ja online-reportaasia
  Zadosin raportti "Legendaariset (B) 12½-vuotisjuomingit Tampereella 19. – 21.2.1999"
  IRC-lokia #byterapers-kanavalta
  IRC-lokia #suomiscene-kanavalta


  Yleistä, höpötystä ja online-reportaasia

  Palautetta partyistä

 • Kiittäen erinomaisista bileistä, Jazz/(B)
 • RÄÄÄÄH Pornoa :) Micron/(B)
 • Kiitoksia ihan näin kädestä pitäen hyvistä pippaloista, sikajeesh! Rivardo. Reward/Complex
 • Ai niin ja superhypermegakakkakliptinen kiitos pippaloista! Kerrassaan mainiota oli :) Harmittaa ihan että aiemmat on missannu :( AMJ/(B)

 • Tiukka uutisraportti olutpulloviestin kulusta

  Toimittaja: Sivu / Byterapers
  Autenttinen kisan aikana kirjoitettu reportaasi.

  Olipa kerran oluenjuontikisa täällä TRElla. Pojat joivat paljon (1 plo/henkilö) olutta ja olivat ihan humalassa ja pyyhkeet päällä. Siitäpä alkoi semmoinen soppa että Jönni huutaisi paljon ja Jukka ottaa kuvia, mut lähtö viivästyis ja Jönni käyttää ääntään kovin. Sen pituinen se.. Ja pojat voitti.

  Vieraat vaihtoi varaisen jäsenensä Virne/COMAksi ja antoikin aikamoisen tujauksen likaiseen tusinaansa (joita oli neljä) ja tiedotuspalvelu of fbi rulesi. Tämän vuoden työpaikan muotisanat ova tvolyymi, rekrytointi, ja case. Nyt loppu. Sivu/Hir/Byter.

  Autenttisia partypäiväkirjoja

 • Mullapa on jalat Zadoksen sylissä kateelliset. Mutta miksi Helsingin sanomat ei tee enää niin hyviä juttuja ku vuonna 54 ku oli sentään Matti Kyykkänä kirjoittamaia juttuja katkenneista lehmistä ja sairasvakuutuksista. Nii. Sivu/(B)/Hurmi.


 • 1101001
  0100111
  10100111
  111001

 • Kello on 05.30 ja hereillä Laura, Birra, Tikkis & Hanna !!! (+ joku epämääräinen heebo). REVA!

 • Duncanin tiivistelmä

  Tapahtuma alkoi ainakin minun osaltani karusti kun Tampereelle tullessa voitin 2000 markan valtionobligaation ja meinasivat viela kilvet ja kortin vieda :)

  Antoivat jatkaa matkaa olihan kuitenkin syntymapaivani...

  Perille tullessa vastassa mellakoi jo Kakka, Spastic, Sivu ja MrSex, edellisesta illasta vahan tokkurassa. Saunatilat olivat ensinakemiselta suorastaan luksustasoa, allas, takka ja iso sauna seka olohuone mukavine sohvineen. Perjantai meni ihan mukavasti jutustellen ja tissutellen aijjien kans, mut loppuilta menikin sitten vahan overiksi, etenkin posliinijumala tuli tutuksi. Ja MrSeksin joint da pardyt hilpeyttivat tunnelmaa entisestaankin.. Kaikenlisaksi naiset paattivat pitaa juopon kustannuksella hauskaa koska paahan oli tyhjenetty purkki hiuslakkaa maatessani avuttomana:)

  Lauantai jai harmittamaan kun ei poikain kanssa ehditty jumitukselta Plevnaan syomaan muiden kanssa, mutta MrSeksi tarjoili muussia ja kalapuikkoja kotonaan Hervannassa, olipa elamys sekin kun talon rappukaytavilla tuoksahtelee ganja taydet 24h :) Kiitokset Grendelille ja muille mukana puuhastelleille (B) immeisille, kivaa oli ja jatkoa jo toivotaan:)


  Zadosin raportti "Legendaariset (B) 12½-vuotisjuomingit Tampereella 19. – 21.2.1999

  Miten pääsin pakenemaan vaimoni luota, siinäpä ihme. Klassinen temppu, jos olet saanut avohaavaltasi kielteisen vastauksen miehisiin menoihin, on että perjantaina hymyilevin poskin ja melkeinpä visertävällä äänellä kysyt rakkaimmaltasi että saisitko viedä roskapussi ulos. On oletettavaa että rakas vaimokkeesi vastaa erittäin myönteisesti että kyllä muru saat viedä, ole rakas!

  Tietenkin olet varustautunut vaimoparan ollessa töissä ja pakannut salaa kaiken tarpeellisen kassiin viinoja unohtamatta ja piilottanut sen makuupussin kera vaatekomeron pimeimpään nurkkaan, mistä ne on helppo napata juuri ennen kuin olet poistumassa rakkaan hirviösi luolasta. Jos hätä on suuri niin käytät ensimmäistä matontomutusparveketta hyväksesi, kuten minä, ja putoat 4,21 metriä alas pehmeälle asvaltille. Ja heität tarpeettoman roskapussi karjaisten metsään. Pakenet lähemmille bussipysäkille varttumaan kohtalokkaita sekunteja. Viidessä minuutissa kultainen vaimosi katsahtaa ensimmäisen kerran kelloon, viisi minuuttia siitä soi puhelin, anoppi vastaa. Vaimo surkeana: — Se sika on livistänyt! Haluan avoeron heti! Anoppi biologisen tyhjänä: — Vittuakos se mulle kuuluu. Ja laskee rauhallisesti kuulokkeen alas ja jatkaa katiskan virkkaamista.

  Minulle Jumala oli suonut mitä parhaimman tilaisuuden: avovaimo oli töissä, ja ehdin juoda pyhää saagaa monta mukillista ihan rauhassa ennen kuin minun täytyi lähteä bussipysäkille. Jätin noitarumpuni sekä Indiana Jones -hattuni kotiin, koska ajattelin ettei viikonlopusta seikkailua synny, koska tyttöystäväni tuoksu leijui vielä parin kymmenen kilometrin säteellä. Pegasoksen, eli linjuriauton, kyyditys vaihtoineen kokoontumispaikalle vei päälle puolituntia. Olin juonut kolme paukkua ennen lähtöäni, mutta siltikään en ollut päässyt oivalliseen olotilaan, vaan pikemminkin aivokopan sisässä tuntui kuin siellä olisi ollut skrilli (asennetaan oikeaan käsivarteen) jyrsimässä surrealistisia ajatuksiani.

  (B)-paikalla ei ollutkaan kuin pari hullua häiskää ja kottarainen. Olin hämmentynyt, sillä kello oli jo noin kuusi illalla. Tai viisi. En tiennyt oliko yö vai päivä, mutta ajallahan ei ole merkitystä yhtä lailla kuin koollakaan, niin naiset väittävät. Minun Zadzillallani on kokoa ihan tarpeeksi, mutta makunsa kullakin: toiset pitävät suolaisesta ja toiset vaaleaveriköistä. Mutta mitäköhän Grendel sanoisi kiinalaisesta posliinista?

  Palatkaamme aiheeseen. Ensimmäinen virhe oli törkein. Grendel, syvälimakurkku, pyysi tasarahaa — sisäänpääsymaksu 80 mk (EUR 13,46). Minä annoin satasen (EUR 16,82) ja odotin oikeuden mukaisesti kahta kymppiä (EUR 3,36) takaisin. Mutta Ryöväri-Grendel rasvasi vain kiiltäviä muniaan ja toisti ikivanhan fraasinsa: — Se on tasaraha.

  Kyllä minä sitten kiitinkin häntä siitä ja hieman ilkeästikin, nimittäin laskin niin helvetin pitkän nahkaräppänäpierun vasten hänen kasvojaan, kun hän kyykistyi laittamaan rasvaisia rahojaan kassiinsa. Sääli vain ettei sulotuoksut parfymoineet oleskelutilaa. Niin, oleskelutila oli mitä mieluisin. Meillä oli tv, paljon sohvia, ja keskellä huonetta oli takka, missä paistoimme myöhemmin jauhopitoisia kokonaisravitsevia tuotteita. Grendel rauhoittui rahanhimoonsa ja teimme sovinnon kättelemättä saati puhumatta. Kaipasin olutta. Viina oli liian rajua saunajuomaksi, mutta tietenkin minä rikoin kaikkia periaatteita vastaan ja join viinaa puolukkamehulla ja välillä sitten kasvisuutejuomaan sekoitettuna.

  En minä kauaa ehtinyt murehtia rahojani, kun paikalle alkoi kasaantua porukkaa eri puolilta maailmaan, joten minun ei tarvinnut lähteä yksin kauppaan. Duncan ja Kakka Damonesista saapuivat huumesulojen Mr. Sexin ja Dr. Dickin mukana, muistelisin. Herrat olivat ottaneet jo "höyrykylpyjä" ennen saunomista, no kuitenkin, lähdin jonkin lössin mukana läheiseen kauppaan, jota en nyt jaksa mainostaa. Kaupassa oli runsas valikoima ohrapirtelöitä, ja tietenkin Suomen rakkaat juutalaiset eli savolaiset häiskät kahmivat erästä jutkupanimon tuotetta. Minä sivistynyt lyyrikko valitsin erään kuuluisan panimon parasta tuotetta. Ostin viisi puolen litran Nikke-pulloa ja 1,5 litraa sokeritonta kasvisuutejuomaa. Olin unohtaa jauhopötkön, b-luokan makkaraa b-luokan kansalaiselle.

  Vittu! Sillä aikaa kun olin ollut kaupassa, kaikki naaraat olivat käyneet saunassa. Vietin varmaan vartin yksikseni saunan lauteilla odotellen sitä oikeaa, siis hetkeä, jolloin olisin päässyt kertomaan suuria saagoja tulevasta muille saunanhengen palvojille, mutta ei. Kuivatin turhaan pallejani ja olin polttaa perseeni. Yksinsaunominen on vähän niin kuin masturbointi kylpyammeessa. Kävin jäähdyttelemässä ja pyysin suoralta kielivaralta naisia tulemaan saunaan. Naisten teki mieli tulla, mutta gorillat murisivat. Mikään ei tehonnut, ei edes kihartuneet rintakarvat.

  Jostakin sitten iski salama ihmisten päähän, he siirtyivät lopultakin saunatilaan. Olin jo kuivunut täysin kaikista löylytyksistäni, joten nautin välillä olutta viinan sijaan. Ei ilta kovinkaan vanha ehtinyt olla kun suurin osa naisista, siis alastomista naisista, oli jälleen saunomassa. Grendel riehui nahkatappeineen saunan ja uima-altaan väliä. Huomasin sattumalta että Grendelille oli kasvanut pallinjuuriin kidukset. Mikäs ihme se on, olemmehan kalan jälkeläisiä.

  No kuitenkin, minä viaton neitseenseivästäjä sain osakseni suurta kateutta kautta ivaa runsaan karvapeitteeni vuoksi. Jo teini-iässä lääkärit tutkivat minua ja olivat miltei antamassa minulle diagnoosiksi ihmissusi, kunnes todistin kerroin heille tarinani noidasta jonka kanssa parittelin eläimellisesti ja pitkään — ja orgasmin aikana noita raapi kouristuksissaan selkäni sekä rintani verille ja aamulla herätessäni minulle oli alkanut kasvaa avohaavoista karvoja. Kiitokseksi tarinastani sain hullun paperit, mutta jatkoin lukioon.

  Aloinpa sitten ivata takaisin, katselin ympärilleni. Ja huomasin kauhukseni että 85 % suomalaisista ovat miltei posliineja. Micronillakaan ei ollut kuin pieni partakolmio tissien välissä ja hänen tyttöystävällään tuskin sitäkään, siis rintojen välissä, kuten kaikki saimme todistaa saunassa. Olisi se todella merkillistä jos naisilla olisi pientä karvoitusta rinnoissaan, siitä muistaisimme iäti että polveudumme apinoista. Sääli vain että joku helvetin avaruusolio on kiivennyt puuhun ja käynyt tyhjentämässä lastinsa apinaan, joka on sitten jonkin kuukauden perästä pieraissut jälkeläisen alas puusta. Evoluutiolle ei mahda mitään, sen on todennut Grendel katsottuaan joka aamu peiliin. Seuraavalla kerralla kun tänne maapallo saapuu avaruusolioita, niin me ihmiset ajamme ne puuhun ja teemme saman jutun kuin he tekivät apinoille, niin mitä silloin puusta putoaa. Se olen minä joka sieltä putoaa.

  Rakastelu avaruusolion kanssa on kuulemma kosmista puuhaa, niin on kerrottu tv:ssä. En voisi kuvitella itseäni polkemassa 40 cm:n pituista kalpeanaamaista suurisilmäistä mutta kaljua naaraspuolista ystävää avaruudesta jossakin leikkauspöydällä. Jos saisin mahdollisuuden, niin kyllä minä sentään ehdottaisin hotellia. Toimituksen jälkeen allekirjoittaisimme yksinhuoltajuus-sopimuksen, ja taas olisin vapaa mies menemään. — Hei, hei isi!

  Kyllä minä pidän enemmän ihmisnaaraista kuin pervertikaalisista parittelukumppaneista, olen sentään ajatteleva ihminen kaikin puolin. Alastomuus on mitä miellyttävin olotila: olet samalla niin lapsi mutta silti aikuinen. Mikään ei voi olla kauniimpaa kuin alaston nainen. Edellisestä lauseesta on vilpittömästi jätettävä pois kaikki kaksimielisyys ja fantasiakuvitelmat. Isäni on opettanut minulle että sauna on miltei kirkkoakin pyhempi paikka; saunassa on oltava hartaasti hiljaa, siellä on synnytetty lapsia ja joskus jopa pantu, sanan mukaisesti, alulle.

  Palatakseni pääaiheeseen eli vanhojen tietokonenörttien kokoontumistilaisuuden tarkoitusperiin, eli juopotteluun ja hauskanpitoon muinaisten ystävien kanssa, niin mitä vittua minun pitikään sanoman?

  Mitä pidemmälle ehtoo riensi sitä legendaarisemmaksi tilaisuus kasvoi. Paikalle saapui viime 10-vuotisjuhlinnoista tuttu Loki, jonka tunnistaa parhaiten Neil Hardwickin lookista, hän oli saapunut Moku ja Rewan seurassa. Mokuakaan en ole nähnyt sitten viime Boozemblyn, mutta täydellinen yllätys oli Rewan läsnäolo, sillä häntä en ollut nähnyt moneen helvetin vuoteen. Joskus vuonna 1990 – 93. Kumminkaan suurin osa nykyisestä alan eliitistä ei ollut syntynytkään. Ehkä olen väärässä mutta tänä päivänä koodaajaksi aletaan kasvaa jo viisivuotiaana. Copper Revolution: Coded by Dr. Foom, 6 vuotta, orpo.

  No, ylipäätään minua ei todellakaan kiinnostanut ketä paikalla hillui, pääasia oli vain että viina virtasi ja naiset kaunistuivat joka ryypyllä. Perjantai kieltämättä oli aika bakkanaali, sillä en oikeastaan muista siitä enää mitään. Ihmeellistä sekin että tuhosin vaivaiset 3,8 desilitraa kirkasta ja kaksi Nikkeä, eli mistä olenkaan saanut lopun puhtini. Luomutupakasta vaiko sikarista?

  Koska en ole niitä miehiä jotka pierevät lasiin kun tarjotaan. Olen nähtävästi saanut ylimääräisiä naukkuja esim. Professori Faten viinavarastosta. Aikahan on suhteellista, joten tuskin sitä tuli useasti katsottua kelloa.

  Ainakin minä lähdin Juhlapaikalta kaupungille Lokin, Mokun ja Rewan seurassa. Jälkimmäiset jatkoivat keskustorilta eteenpäin, mutta minä ja Loki menimme Sputnikiin kaljalle ja jägermeisterille. Poltin yhden pitkän sikarin vain ärsyttääkseni huumenuoria ja huoria. Juttelimme pitkään, vaikka aika lyheni sikarin myötä. Paukkujen jälkeen olimme jo kypsiä palaamaan juhlapaikalle. Loki tilasi "capin", vaikka minä vastustelin, hän maksoi.

  Juhlistin tilaisuutta ottamalla kassistani Damones-paidan ylleni, mutta se ei tehonnut kehenkään, paitsi minuun, sillä minä sammuin hetkeä myöhemmin viileälle lattialle, missä sain maata aivan rauhassa, kunnes pitkä sylki kutsui. Elelin pitkään pönttöön sylkien, muistin syöneeni päivällä ranskalaisia; kurkusta kuului ruoppauksen ja rohinan sinfoninen kakofonia aika ajoin. Grendel, se perkele, kolkutti oveen ja vaati päästä paskalle tai jotain. Käskin odottaa, saarna kesken. Aukaisin oven. Olin kuin uusi ihminen, mutta kuollut.

  Selvisin makuupussin sisään ja nukahdin takkarakennelman taakse, samaan paikkaan missä olin viettänyt hetkeä ennen kosmista meditaatiotani selin. Joku perkele seurasi Salaisia kansioita tv:stä. Minua ei siepattu yöllä — harmi sillä olin miltei valmis sisägalaktiseen paritteluun.

  Lauantaina, 20. helmikuuta, heräsin krapulaan ja kovaan kurkkukipuun, olin vastaanottanut kylmiä aaltoja kaakelilattiasta. Muillakin oli oireilua johonkin suuntaan. Illalla olin kyllä valitellut jo huonoa päänsärkyä, se ilmeni kuumeilun kautta Skrilli aivoissa -kompleksin muodossa. Tiesin saaneeni tartunnan, mutta keltä? Tyttöystävältäni avaruudesta? Yleiskosmisuus jatkui pitkälle iltapäivään.

  Pakonomaisesti autoin herra Grendeliä kantamalla tyhjän olutkassin kauppaan. Sain apurahaa yli kympin verran, tuhlasin sen pizzaan ja sain vielä rahastakin takaisin. Grendel oli varmaan katunut koko yön edellispäivän Rahat pois ystävältä -tempaustaan. Hän tarjosi minulle suklaatuutin, siis jäätelön. Kaunis ele mutta ei riittävä, verikosto elää.

  Jäätelö paransi yllättävästi kohmeloa, pizza karkotti skrillin pois aivopoimuistani. Ajatukset virtasivat viileinä. Joku laittoi videon laitteeseen, ja aloimme katsoa legendaarista pehmolelupätkää nimeltä Meet the feebles!, eli suomeksi Paloitelkaa halinallet! Nostalginen kyynel nousi silmäkulmaan, sillä en ollut nähnyt elokuvaa sitten sen ilmestymisen. Vannon hankkivani sen videokokoelmiini. Kiusallista kyllä mutta minulta jäi paras kohta, missä norsu kusee puudelien päälle, näkemättä sillä jouduin velvollisuuteni voimasta katoamaan paikanpäältä. Työ tekee vapautuneeksi, meitä on valistettu yli 50 vuoden ajan.

  Matkallani takaisin juhlatilaisuuteen ajattelin jo jättää kaiken sikseen, sillä naisenkaipuu eli -hinku alkoi olla lyömätön. Painetta oli jo muuallakin kuin päänahan sisäpuolella. Jokin animaalinen vaisto pakotti minua palaamaan ystävieni pariin.

  Tilanne ei ollut muuttunut ratkaisevasti. Ne, jotka olivat juoneet jo päivällä, olivat tietenkin tuiskeessa. Muuten tilanne oli selvä. Kaikki saunomaan. Nappasin jääkaapista yhden Niken ja seurasin muita. Onneksi minulle oli tilkka viinaa jäljellä, muuten vereni olisi paksuuntunut liikaa, ja päässäni oli käynyt hetkellinen skrillien parittelutuokio — ja haju olisi paennut ruumiista. Pyhä Nikke maistui todella Amadeukselle iltatuimaan. Suurta saaga oli nähtävästi jo kerrottu mutta en udellut kenen voimasta. Epäilin suuresti Grendeliä, mutta toisaalta hänellä oli yhä päällä se sama Sauna uima-altaan väli -kompleksi, joten luovuin epäilyistä.

  Vähitellen saunaan kertyi se oikea porukkahenki, mikä loi lopullisen tunnelma. Grendel myönsi hävinneensä minulle Suuren Saagan kerrontakilpailun ammoin, se ilmeni myöhemmin polvistumisena eteeni. Grendel käski minua kirjoittamaan tästäkin tilaisuudesta, ei hän oikeastaan käskenyt, hän velvoitti. Sillä minähän en käskien laula vaan riehun kulkku ulkona tunkiolla.

  Muistelimme vanhoja hyviä aikoja, sydämet valtasi kaipuu. Muistimme miten kultaisesti kävikään niin sanotuissa Voodoo-bileissä Kaivannon saaristossa. Voin kertoa että siellä koodattiin kaikki irtonainen mökistä pihalle, ja Rewa ui läheiseen saareen rikottuaan Vyvyanin (Damones) Sorbus-pullon. Grendel saapui suomikonepistooleineen, ja riippasi lipputangon poikki. Enkä muistanut edes saunoneeni siellä. Siellä juotiin, siellä tehtiin legendaa. Naispitoisuus niissä bileissä taisi olla 0 %.

  Moku tai Grendel taisi ehdottaa virallisessa kokoustilassamme, eli saunanlauteilla, että eikö tänä vuonna joku voisi järjestää esim. Voodoo2 -bileitä jossakin. Minä taas ehdotin että pannaan saman tien nimeksi Voodoo3. Onhan meillä ainakin kolme kertaa enemmän hulinavoimaa kuin kymmenen vuotta sitten. Nyt jäämme vain odottamaan kun joku oikein innostuu asiasta ja haluaa tuhota pienen sysimökkinsä. Marakatin raivolla eteenpäin.

  Lauantaina naiset eivät vetäneetkään puoleensa niin kuin maa edellisenä päivänä. Toki vanhan väsyneen miehen silmä lepää — ja helvetin pitkään — naisten päärynämäisillä lantioilla, mutta saatuaan silmänruokaa tarpeeksi, pää laskee mietintäasentoon. Tässä vaiheessa naiset yleensä alkavat voimistaa naisellisuuttaan pyöräyttämällä erogeenisiä alueitaan useammin. Pieni flirtti tekee aina poikaa, vai pitäisikö sanoa ponua vaiko munaa. Muna on aika raaka sana sanottavaksi naisseurassa. Minä tiedän miten nainen reagoi, kun ilmaisee asia: — On tainnut tyttö saada munaa? Eikä sitä ole tullut sanottua pelkästään pääsiäisenä.

  Kuten olet varmaan huomannut, tietokoneihmiset ovat ihmisiä sekä lihallisesti että tieteellisesti, sitä ei voi kieltää. Moni mies kieltää ajattelevansa naisen "sitä" päivittäin. Minusta "se" ei ole väärin, jos ajattelee. Vaikka tietokonevanhusten saunasessioissa sivutettiinkin aihetta herrasmiesmäisesti, ei voi kieltää sitä tosiasiaa, että emme ajattelisi naisen muotoja päivittäin. Grendel ei ehkä ajatellut, hän vain näytti sen hyppimällä tatti tuoreena altaaseen. Minä rehentelin karvaisine olemuksineni, ja joku piruparka kiskoi enemmän viinaa kuin Luoja salli; juopottelu on pääasiallisesti eroottista kanssakäymistä, säälittävää kylläkin.

  Saunomiseen kuuluu myös urheilu, niinpä joku valopää ehdotti että pidettäisiin pienet uimakilpailut, tarkalleen sanottuna olutpulloviesti. (B) vastaan eri rotuiset. Minut valittiin heti niihin eri rotuisiin. Aluksi kieltäydyin, sillä ei minulla ollut pientä olutpulloa, joten Reward uhrautui. Sain viestikapulani.

  (B):n joukkueessa olivat kaikki juopot ja huumesulot, Grendeliä ja Micronia lukuun ottamatta. Meidän joukkueemme koosti minä, Reward, Gallstone ja Virne. Nautimme virvokkeita ennen kilpailun alkamista, ihan vain verryttelyksi. Pienen uima-altaan ympärille kerääntyi paljon väkeä, osa puilleen kaikki, paitsi poislähteneet. Pieni tila, hyvä akustiikka, eikä ohjeista ollut saada selvää. Lähdimme matkaan, vaikka Virneellä oli avaamaton pullo kädessä. Joku avustajista ehti avata sen ennen Virne uimavuoroa, tosin silloin olimme jo hävinneet.

  Olutviesti altaassa on siitä hankala laji, että hypättyäsi olut kuohahtaa pullossa sen verran että saat juoda altaan toisessa päässä pelkkää vaahtoa mikä tulee sellaisella paineella että korvat heiluvat kuten häpyhuulet aavikolla. Selvisin suorituksestani alle puoleen minuuttiin. Sängyssä olen parempi.

  Altaan lämpötila oli sen verran kylmää että menin suorinta tietä saunaan. Falloskaan ei paljoa huurretta hurraa, kieltämättä. Miehuus minimiin, ja saunasta voiteet.

  (B)-luokan pojat tulivat hetkeä myöhemmin elvistelemään voitollaan. Ehdotin että seuraavaksi valitsemme dopingin: Fernet-brancaa. Herrat hiljenivät, mutta ei kestänyt kauaa kun omakehut haisivat ilkeästi nokkaan. Pojat on poikia, sanovat kokeneemmat. Kaikkea ei voi ymmärtää, minä join vain kolme olutta ja pullon viinaa koko helvetin viikonlopun aikana ja olin silti kiitettävän sekaisin molempina iltoina. Gallstone tarjosi whiskyä, Fate edellisenä iltana Koskenkorvaa. (ei se mitään Kossua ollut vaan kotipolttoista miestä väkevämpää, Grendelin huom.) No, mitäs sitä valittamaan. On se hyvä että joku tarjoaa. Ei minulla mikään rahapulakaan ollut, ajattelin vain parastani ja ottaa löysästi viikonlopun ja palata ehjin esinahoin roskapussi-keikaltani kotiin.

  Tässä vaiheessa suurin naurun ja vakavuuden aiheemme oli ne kootut selitykset mitä saimme kuulla niiltä jotka eivät muka olleet päässeet osallistumaan rientoihimme. Ylivoimainen ykkönen taisi olla se että vaimo ei laskenut, selite: pojat, minä en uskalla, ja lääke löytyy reseptivarmana tämän raportin ensimmäisistä kappaleista. Niin se on, vituilla ei leikitä, jos saan näin raavaasti sanoa. On vaikea ajatella vanhoja veikkoja takavuosina; nykyään heillä on perhe, auto ja koirankoppi — ja edessä luistava tulevaisuus. Olen kuullut juttuja pirttihirmuista, hellapoliiseista ynnä muista. Itse olen säästynyt moiselta sonnalta, luojan kiitos. Kieltämättä parisuhde on kahle, joka pitää sinut iäti epävarmana omasta vapaudesta. Nainen voi tulla mustasukkaiseksi tietokoneesta, tv:stä taikka villakoirasta joka vilistää pimeimpään nurkkaan. Ja mikä pahinta: jos sinulla on toinen nainen, sementoi munasi välittömästi. Minulla on ollut sellainen pelkokuvitelma kahdesta naista jotka sihisevät toisilleen heittäen ympyrää ilmassa. He ovat pikimustia ja hyvin ilkeän näköisiä. Tuota kuvitelmaa symbolisoisin mustasukkaisuutena.

  Miehille on tärkeää vain sen koko, mutta naisille koko olemus. Montako kertaa naisesi on kysynyt ovatko hänen rintansa oikean kokoiset? Johon on helppo vastata: Kyllä kultaseni, ovat ne aivan oikeilla paikoilla, ja jatkat tv:n katselua. Mirrin tuuheus ratkaisee, usein uhotaan. Tai no, oikeastaan ei ole karvoihin katsomista, harvemmin sitä tulee harrastettua syväluotausta. Eihän täällä ole kuin suolta ja karvaa, huusi akneotsainen Jukka Olavi, 15 vuotta, Iisalmen diskossa. Puuhka, tussu, tupsu, posliini: kaikki kelpaa kun ajoitus on oikea.

  Kun viralliset osuudet oli hoidettu juhlapaikalla, alkoi jonkinlainen jutustelu käyttöjärjestelmistä, grafiikasta ynnä muusta kuvottavasta tietokoneisiin liittyvästä sonnasta. Reward luennoi grafiikasta ja javasta, josta FCS / Finnish Gold innostui hehkuttamaan Jiniä, muutkin vähemmän akateemiset tahot osallistuivat kiihkeään bittiväittelyyn.

  En ymmärtänyt enää mistään mitään, voi olla että tämäkin bittineuvottelu käytiin jo perjantai-iltana, mutta eihän se kertomusta sekoita, koska aika on epäsuhteellinen käsite. No kuitenkin, minä - vanha viisas mutta tietämätön - innostuin mainitsemaan sympatiani Linuxia kohtaan, vaikka minulla ei ole koko käyttöjärjestelmää enkä ole sitä koskaan "hengissä" nähnytkään, ainoa kriteeri sen oivallisuudelle on suomenkielisyys, mikä kuulemma on kiitettävän töksähtelevää. Ei Mikkisoftakaan täydellistä ole. Please update this before you copulate ohjelmaan 14. Kuukausi expired.

  Porukka kai ymmärsi tietämättömyyden tuskani, mutta jatkoin suurta valistavaa ilosanomaani, että Linuxiin on tulossa X-direct, joka tulee toimimaan huomattavasti sutjakkaammin kuin käänteinen versionsa "Ikkunoilla". Kukaan ei tajunnut enää mistään mitään. Joten oli taas aika juoda whiskyä ja muita virvokkeita.

  Ja aikamoista rymistelyä iltaan saatiinkin aikaan. Porukka oli jakautunut omiin soluihinsa. Huumesulot lymyilivät verhojen takana poikien pukutilassa. Sivistynyt hame- ja rahvasväki olivat sijoittautuneet valmiiksi sohvien luokse. Minä viritin itseäni kosmiseen tilaan haahuilemalla ympäriinsä. Lopulta alkoi piinaava ajanlaskenta. — Kaksi kymmentä minuuttia Babylon 5:n alkuun, raikui Grendelin kuivasta suusta. Miehet olivat sekaisin, naiset puolialastomia, ilmassa oli lievää kosteutta. Grendel oli kiimassa.

  Yritin seurustella kaikkien kanssa, mutta mitään en enää muista, eikä sillä ole niinkään väliä. Tiedättehän mitä englantilainen smooltookki on käännettynä suomeksi? Paskanjauhantaa. Seuraava väliaika sai huumesulotkin havahtumaan. Kymmenen minuuttia B5:n alkuun. Eikä sitä kauaa rimpuiltu kun puhuttiin enää sekunneista. Kaikki istuutuivat hyvissä ajoin sohville ennen ohjelmaa. Minä sain istua sohvan käsinojalla, ja kyllä perse itki mutta se kannatti, sillä B5:ssa oli uusi alkupuhe. Babylon sai siis tietokonekansan hiljaiseksi. Grendel toimi ylipappina ja minä yritin laukoa pyhää liturgiaa aina hyvään väliin. Kukaan ei nauranut. Kerroin olevani Narni, kukaan ei reagoinut, paitsi G'kar tv-ruudussa: — Mitä vittua?!

  Babylon on tosi tietokonejätkän unelmasarja, minullakin vanhalla kalevalaisella on melkein kaikki jaksot nauhalla. Grendel ehdotti että alkaisimme vaihdella niitä keskenämme. Mutta katsoin parhaaksi, että se mikä on menetetty on menetetty. Kunnon narni ei sääliä kaipaa, vaan panee kullinsa takaisin housuun.

  Huomattavaa oli myös se, että suurin ja möykkäävin juhlakansa hiljeni totaalisesti, ja Gallstone / Finnish Gold levitoi lattialle, kuten FCS. Mutta rohkeimmat Gomorran miehet eivät antaneet periksi, sillä B5:n jälkeen Grendel vanhana vainukoirana tarkasti saunan ja löysi sieltä Rewardin ruhon, joka oli jo hieman ylikypsä realistiseen valvetilaan.

  Suuren tv:n katselutilaisuuden jälkeen mitään ei ollut tehtävissä: suurin osa kovista uimareistamme oli sammuneet ties minne kukakin. Minäkään vanha juustohöylä en jaksanut muuta kuin löhötä sohvalla ja katsella Salaisia kansioita. Outo hyrrä Siwu (B):sta sammahti minun jalkaani vasten kuin mikäkin pyllyilevä rattopoika. Olin liian väsynyt potkaisemaan hänet hengiltä. Kun katselin ympärilleni en nähnyt kuin väsynyttä väkeä ja pari pirteää pimua. Dice oli örähtänyt tainnoksiin jo alkuillasta ja makasi suhteellisen soirona pitkällä sohvalla. Taistelu oli päättynyt. Grendel iloitsi itseään. Minä näin puolivisioita unen ja tv-ruudun väliltä. Lyhty ei hehkunut enää. Jaksoin katsoa vain yhden Kansion kokonaan, sekin tuli noin neljältä yöllä.

  Ennen viimeistä lepoa käväisin vielä pesuhuoneen puolella, missä Reward makasi pitkällä penkillä puolijäykkä kohti kaakkoa sojottaen. Aimo Tushka omassa elementissään. En osannut edes nauraa, menin nukkumaan. Suuri graafikko, heh. Nuorin poikani Lemming, joksi hänet ristittiin juhlan aikana, makasi uimapatjalla tyttöystävänsä kanssa. Lemmingin kanssa olemme aika samannäköisiä, varsinkin kaljuina ja karvaisina, mutta mitään sukua emme sentään ole, humalan kiitos! Löysin makuupussini ja vetäydyin viinapöydän viereen torkkumaan.

  Aamulla, sunnuntaina 21. Helmikuuta, kaikki oli sees. Suussa maku mitä mahtavin, ei lainkaan kamala. Olin nukkunut kiitettävän hyvin verrattuna aikaisempiin tietokonenuorten tilaisuuksiin. Kauhukseni kyllä, huomasin ruumiin lähistöllä. Grendel vanha rutto oli tullut nukkumaan samaisen pöydän alle. Onneksi Grendel ei ollut yökastellut, ja onneksi välimatka oli yli metrin. Vähitellen kaikki nousivat haudoistaan. Mokukin oli ilmaantunut paikalle kertoen lähtevänsä pian kohti Gomorran takamaita. Rewa oli kadonnut totaalisesti jonnekin, mutta ilmestyi sitten jostakin ja katosi vähin kiitoksin ja kumarruksin ja tilasi ulkoa taksin. Kakka ja lössi huumeukkoja poistui samaan aikaan Rewan kanssa.

  Juhlimiset oli juhlittu. Osa porukasta tissutteli vielä parilla oluella ja siiderillä. Ajan kuluksi katselimme Micronin mukanaan tuomaa Lexx-sarjaa, missä koko ajan joku outo hahmo hehkutti sanaa "Fine Zados", perus-scifiä mutta totta. Tv:n töllötys alkoi olla jo sietokyvynrajoilla, joten katsoin parhaaksi alkaa pakata tavaroitani kasaan pikku hiljaa. Byterapersien 12½-vuotisjuhlat päättyivät onnellisesti, minä poistuin paikalta töksähtävin lausein ja kiitoksin. Duncan lähti samaa matkaa autolleen. Ulkona oli melko viileää ja lumista.

  Se miten palasin kotiin ei enää kiinnosta ketään. Kello oli noin yksi päivällä kun avasin kotioven. Eukko makasi sohvalla hiljaa, kysyi sitten että muistinko viedä roskat mennessäni. Sanoin joo. Sunnuntai on syvän hiljaisuuden päivä, poikamiehen painajainen, mutta minulle se on paratiisi.

  Sodoman ovet olivat sulkeutuneet takanani. Kielsin itseltäni alkoholin, vieraat naiset ja television, viimeisin lupaus kesti vain 42 sekuntia. En muista mitä ruokaa söimme, mutta ainakin se oli herkullista. Kerroin vaimolle syöneeni vain yhden pizzan ja yhden makkarapaketin koko viikonloppuriennon aikana. — Possuressu, tokaisi vaimo päätään puistaen.

  Näin jälkimainingeissa tiedän ja tunnen luissani ettei Grendel haasta minua enää koskaan juhlareportaasiin. Enää minun ei tarvitse paeta naiseni luota vaan pikemminkin pakenen hänen luokseen. Minusta on tullut kiltti kani, jolla on vahva henki. Joskus iltaisin noitarumpua kumistaessani tulen muistelemaan miten hauskaa on ollut elää tietokonenuorena mielivapaassa Euroopassa, elävänä tekstinä, eräänä helmikuisena viikonloppuna Tampereella. Vanhojen katkeraniskaisten legendojen kokoontumistilaisuudessa. Minä olin siellä.


  IRC-lokia #byterapers-kanavalta


  (Grendel-B) ohi on :(
  (MrSex) ois saanu kestää pitempään :)
  (Mikron_w) ens kerralla viikko?
  (Grendel-B) saunassa viikko? gösh :)
  (Mikron_w) 2 iltaa o vahan eniveis
  (MrSex) millon on seuraavat? 13-vuotis?
  (Grendel-B) kattotaan. ihmiset kyllä sanoivat miten tuohon aikaan sijoittuva miittari on rok, just isojen tapahtumien välissä. pitää miettiä, josko kuitenkin jättäisi tuohon noin....
  (MrSex) joo, toi oli ihan hyvä aika kieltämättä
  (Mikron_w) tietty syksylla ois lamminta :) tai about lamminta
  (Mikron_w) ja mitapa assyjen jalkeen on.. maximus boretusta vain
  (Grendel-B) noboh, silloin on just kaikki nähneet toisensa, törsänneet budjettinsa etc, ei sen jälkeen viitsi heti hinautua jonnekin taas. Enintään pikkubilettä tms jonne voi toki kutsua muttei mitään officiaalia
  (MrSex) hmmm... löytykö mun paita sieltä?
  (Mikron_w) sinne jai vaikka mita :)
  (Mikron_w) gallstonen sukat ja pyyhe yms
  (MrSex) otitteko talteen?
  (Mikron_w) no ei kukaan tajunnu ottaa mitaan talteen
  (Grendel-B) emme
  (Mikron_w) kai ne Juveneksesta loytyy
  (Grendel-B) jätettiin rojut sinne
  (MrSex) no perkele meni hyvä paita
  (MrSex) bytepaita :(
  (Mikron_w) doh
  (Mikron_w) ei siella semmosta huomattu
  (Mikron_w) jotain sukkaa tms irtokuteita , ei mitaa bytepaitaarvokkuutta(tm)
  (Mikron_w) ois semmosen huomannu
  (Mikron_w) ja pari pyyhetta
  (Mikron_w) kovasti ovat ihmiset huolimattomia
  (MrSex) no hemmetti... jossain vaiheessa yötä nimittäin huomasin että missähän mun kaikki vaatteet on :)
  (MrSex) olin onnistunu sijoittamaan kamat ympäri paikkaa... muut tais löytyä paitsi bytepaita
  (Grendel-B) haha tatu kävelee ympäriinsä ja pudottaa tavaroita yhden kerrallaan :)
  (MrSex) heheh
  (Grendel-B) vähän tatulla oli sumuinen olemus joskus pe-yönä ;-) melkein tuli hallusavua korvistakin
  (MrSex) joo, vähän tais olla :)
  (Mikron_w) gallstonen kommentti eilen "perkele ois pitany pysya vaan kaljassa eika hallutuotteissa, nyt ei tieda onko valveilla vai unessa"
  (Grendel-B) minä kuulin sunnuntaina halluja, oltiin hazin kanssa syömässä niin kuulin iloisia lasten huuteloja kaukaakaukaa jotka kuulostivat ihan sieltä allashuoneesta kuuluvilta ääniltä ja sitten ihan varmasti kuulin polskahduksen kun joku hyppäs :)
  (MrSex) oli muuten aika tujua ne faten juomat
  (Grendel-B) ja jäi ylikin niitä
  (Grendel-B) harmittelivat ettei kaikki tulleet juoduksi. krrröööööööh.
  (MrSex) nous perjantaina kunnolla päähän kun teki "pienen" paukun... sitten tuli laatta ja jotain
  (Mikron_w) hoh ei se mulle tarjonnu :p
  (Mikron_w) kai silla kaikki viinat meni
  (Mikron_w) sanni harmitteli etta pitaa sita kaljaa kantaa takas
  (Mikron_w) mullakin pari omaa pulloa + useita "finders keeperseja"
  (Mikron_w) sinappia ei menny ku puoli kiloa
  (Mikron_w) höh
  (Mikron_w) mulle jai tays kilon purkki ja fate vei puolikkaan
  (Grendel-B) hällä väliä, riittipähän runsain mitoin ja käkkärä kärtsäytyi. oli jees homma. ja paikka :) fireeeeeeeee
  (Gerdy) huu onko kaikki selvinny pileista
  (Grendel-B) jotenkuten :)
  (DrDick) jukalla vielaki krapula? :)
  (DrDick) Grendel
  (DrDick) Ihminen jonka vaatekaapissa huhutaan olevan mm. kasa kiviä, 2 litraa näppäimiä ja rupinen jallu. Lue Eskon ja Hannun seikkailut.
  (DrDick) muah
  (Grendel-B) jee :)

  IRC-lokia #suomiscene-kanavalta

  Mokun suuri hämmennyksen hetki...

  (Moku) oli ihan mukavat bileet kyllä
  (Moku) hikkasen alkaa vaan sedät olemaan vanhoja...
  (Moku) kun tulee baarista kumpanakin iltana niin kaikki nukkuu
  (Grendel-B) :)
  (Moku) ja sitten kun tulee paikalle tai herää niin kaikki nukkuu vieläkin :)
  (Moku) siis yöunilta
  (Grendel-B) semmoista se on, ikä ja juomat painaa. mutta koitetaan vielä :)
  (Grendel-B) saunominen vie voimat, baarissa niitä vain kertyy :)
  (Grendel-B) sehän se on!
  (Moku) hahahaa...:D
  (Moku) pitää optimoida, ei saa menettää ratakestävyyttä lämpimänpaikanleirille
  (Grendel-B) minä olin kai la-iltana julmassa loopissa, yli tunnin ajan poukkoilin sauna-uimaallas-sauna väliä, koitin päästä hakemaan edes lisää kepua mutta en päässyt loopista irti millään
  (Moku) hihi
  (Moku) yazzi / jazz vai mikä se lieneekinemäntä oli varsin hauskan näköinen tapaus
  (Grendel-B) aina tapahtui jommassakummassa paikassa jotain tai tuli joku "uus" naama kuttumaan mukaansa :)
  (Moku) hihi
  (Grendel-B) jazz
  (Grendel-B) je, jazz on tapaus. :)
  (Moku) millä ihmeellä se on tohon porukkaan edes lähteny, nim. epätietoinen
  (Grendel-B) me on tunnettu jazz silleen tsiljoona vuotta. Löydät ihan (B) jäsenlistaltakin ja (B)sivuilta members-osastolta
  (Moku) juupa
  (Grendel-B) muusikko (Real Life, tm)
  (Grendel-B) Jazzilla on oikea mielenlaatu :) käy partyillä ja kybällä mukana aina kaikessa
  (Moku) olis vaan menny vaiheessa kaljaa oikein urakalla väärään kurkkuun jos olis ollu kaljaa siinä vaiheessa... kun se istu mun viereen ja lauloi daiga-daiga-duu-daiga-duu-duu
  (Grendel-B) hahahahahahah !
  (Moku) menin kyllä sillein huolella lukkoon
  (Grendel-B) muahahahahha
  (Grendel-B) rok!
  (Moku) varsinkin jos muistat mitä se tarkotti siinä biisissä, ei tollein voi tehdä jos ei ole edes moita sanottu
  (Grendel-B) eikö olekin tapaus naisihmiseksi :)
  (Moku) eikä edes esitelty
  (Grendel-B) en muista tarkoitusta, täsmennä
  (Moku) no muistaakseni se oli ihan suoraan että sitä käytettiin mukavana sanana rakastelulle tai jotain...
  (Grendel-B) hah :))
  (Moku) voihan tollasen laulaa ihan muutenkin vaan, mutta kun heti yhdisti mitä se tarkoittaa siinä biisissä niin voin sanoa että oli vähän sellanen olo että öööö...
  (Moku) et mitä jos vaikka sanottais ensin moi tai jotain
  (Grendel-B) se tykkää hämmentää ihmisiä :) sun pitäis nähdä se aina joskus partyillä vauhdissa.
  (Grendel-B) pitää käydä kääntämässä apetta....
  (Moku) yeps
  (Moku) onnistu kyllä hämmentämään mut varsin tehokkaasti
  (Grendel-B) hah :)
  (Grendel-B) jazz-moku 1-0
  (Moku) musta tuntu että se teki oman maalin samalla (ts. teki sen vahingossa)
  (Grendel-B) pitää mainita jazzille. mainio kasku reportaasiin :)
  (Moku) grrrr....
  (Grendel-B) Lööppi: "Mokulta jauhut kurkkuun - nainen ehdotteli"
  (Moku) enemminkin epäiltiin ehdottelevan :)
  (Grendel-B) no, vie homma loppuun ensi assyillä ;-)
  (Grendel-B) sain btw hienoja kalenterikuviakin sieltä. pornoo.
  (Moku) hihi
  (Moku) zados kalsareissaan... se oli sellanen kansikuvapoika siinä vaiheessa ettei toista ole
  (Grendel-B) muah! nyt on hieno kuva siitä kun zad just tullut pukelta vessasta ja makaa lattialla
  (Moku) ja jazzille terveisiä ;)

  Ja mikä olikaan totuus?

  Jaaa-a. Pitää näköjään ottaa selvää mitä laulelee, ennen kuin laulelee. heh heh. Olisipa sillä vaan ollu se kalja, niin oisin nähny kun se olisi menny siltä henkitorveen.Se vasta olisi ollu ratkiriemukas tapaus. Jazz.

  Ja semmoista muuta älämölöä...

  (Grendel-B) hööö, (B)12bileissä olleet tulkaas byterapers-kanavalle kertomaan muisteloitanne
  (distance) mä en muista mitää, taisin olla iha sekasin
  (Grendel-B) jugiiii no mitä pidit juhlista?
  (jugi) grendelhuoranpenikka
  (Gallstone) Renttu
  (jugi) jestas mita kielenkayttoa
  (jugi) grendelrakas
  (Grendel-B) sitä kaimalle samaa. ja gallille ja virneelle ja jaja
  (jugi) grendel: tuliks hyvia photoja bileista
  (Grendel-B) jugi toivon mukaan, näkyy olevan itselläni kolme rullaa kuvia :) tullut räpsittyä, pitäis jaksaa viedä kehitykseen vielä.
  (Grendel-B) "ja sielläää oli niiiiin muuukaaavaaaaaaa"
  (jugi) i was quite drunk at the time
  (Gallstone) "Voi hyva luoja onneks olin MUUUUUKAAANAAA"
  (Grendel-B) je :) taas semmoiset bileet ettei saanut jättää väliin :) huhhhuuuh
  (jugi) varma huhu kertoo zadoks laatasta
  (Grendel-B) Zados laatta ei ole huhu vaan fakta. Todistan. Olin vessan oven takana ;-)
  (Gallstone) Oli mukava kayda aamupaskalla kun ei ollut paperia. Onneksi oli jotain epamaaraisia dokumentteja takataskuissa :)
  (jugi) ei ole mitaan mita kunnon ryyppays ei pahentaisi
  (Grendel-B) ostettiin lauantaina 4 rullaa wcpaperia ja jotkut vekkulit oli törsänneet sitä roskiin jne kybällä, kele.
  (Grendel-B) oli hianot pippalot oli
  (Grendel-B) viinaa sceneäijiä naisia ja jazzia
  (X-muumi) herraisä
  (Grendel-B) professor fatella oli litrakaupalla kotipolttoista jota se juotti vastaantulijoille ja aiheutti humalatiloja
  (X-muumi) uii
  (Grendel-B) uimakepuviesti oli kyllä aika kova :)
  (Grendel-B) Byterapersit pieksi vierasjoukkueen uima-allas olutviestissä yli minuutilla. Eihän ne osanneet edes juoda, mutta Virne pelasti vierasjoukkueen kunnian hienolla selkäkroolijuopumisellaan.
  (jugi) kukakohan se kaveri oli jolta pyysin juustonaksuja... ja sit kun otin vajaan kourallisen se kommentio "ethan sa paljo ottanukaan"
  (jugi) :)
  (jugi) varmaan (B) laihian miehia
  (Grendel-B) jugi o ahmatti
  (Gallstone) Grendel: No prkle kun se paska alko vaahtoamaan vaarinonnistuneen hypyn takia
  (ivy_) hyi mua vieläki häiritsee se et maanantaina ku kävin uimassa ni yhdellä äijjällä oli niin helvetin karvainen selkä että
  (ivy_) ois voinu laittaa vaikka ponnarille
  (ivy_) tai letittää
  (ivy_) tai pistää rusetin niistä
  (ivy_) ja jos ne ois leikannu pois ni ois tullu iso tyyny

  (Grendel-B) tatusta on hieno kuva. makaa sohvalla ja kuolaa valuu suusta.
  (Grendel-B) muahhahaah
  (Jsa) :)
  (MrSex) voihan
  (Grendel-B) kalenteritasoa? (B)sivujen etusivuksi? Jalluun?
  (Jsa) se oli siisti ku olis saanu kuvan siitä ku mrsex puklaa suuhunsa ja nielee kaiken :)
  (Jsa) Oli kyllä tyly ilme :)
  (yolQue) eikai must o mitää kuvia
  (melwyn) missa mita kuvia?
  (Jsa) yolk: on
  (Muumi-X) mikkoooh
  (yolQue) mikko-0h!
  (Jsa) yolk: joku räpsäs ku nukuitte sunnun ja marin kanssa siinä sohvalla :)
  (yolQue) ai tapahtuks semmostakin muka? :-D
  (yolQue) ja kuka o mari
  (yolQue) onks noit kuvii jossai webassa jo
  (Grendel-B) mari tais olla Suckhon lady. aijai, siitä tilanteesta pitää saada kuva :)
  (Muumi-X) paljon melua marista
  (MrSex) gurdanin muija se on
  (yolQue) d'uh:)
  (MrSex) mike sammu aika hyvin noin tunnin jälkeen kun tuli paikalle :)
  (Grendel-B) jsa tekikö sex taas siis siell sen puketempun?
  (yolQue) niin onks noita kuvia jossain?
  (Grendel-B) puke (tm)
  (melwyn) hei, ei kukaan sattuis tietamaan/muistamaan jopen maili-osotetta?
  (Grendel-B) yol ei vielä, en ole kerinnyt skannaamaan kaikkia. ens viikolla vasta tulee (b)sivuille
  (Jsa) grendel: ei se laatannu lattialle asti, pihalla se laattas kyllä tikkiksen päälle :)
  (Grendel-B) paljon upeita miesvartaloita

  Boozembly'99 partyreportaasi

  Boozembly'99 partyreportaasi

  
      heti tähän alkuun lainatakseni nimetöntä nuorta mietiskelijää:
     "Assyille dokaamaan? typerintä mitä olen kuullut pitkään aikaan!"
  
   ja toisekseen, jos teksti jotenkin sattuu nyt loukkaamaan
  jonkun intimi- teettisuojaa niin voin kertoa; EI SUN ÄITISI
  TÄTÄ JUMALAUTA KOSKAAN TULE LUKEMAAN. saat varmasti vielä
  pitkään rahaa "leffoihin" ja "namuihin". että jätähän
  valittamatta. oikaisuja saa tietenkin lähettää eemailissa ja
  muutakin tapahtumaa (johonka mahd. olen osallistunut ja joka
  on mainitsemisen arvoinen). velikani@freedom.lpt.fi
  osoitteeseen.
  
  sitten vielä että toi aikajärjestys, jopa päivissä, saattaa
  hieman kusta. olin onnellisesti lenkkarit vinossa koko
  viikonlopun eikä kaikkia asioita voi muutenkaan muistaa.
  
  NE TUIJOTTAA MINUA! NE TIETÄÄ! NE MENEE SISÄÄN MUN KÄSISTÄ
  JA TULEE SILMISTÄ!!!
  
  niin ja tuota. mulla oli sellasta
  'kivaa' hiusväriä hiuksissa enemmän kuin laki sallii.
  sellasta sinistä. ihmiset tuijottivat tavalla josta vähän
  enemmän salaliittoteorioihin uskovat ihmiset vois mennä
  hulluksi. ensin täällä kotona Lahdessa kun kävin ostamassa
  yhdestä etniset-vähemmistöt-kioskista sixpackin olutta ennen
  matkaa. sitten kadulla, sitten jossain päin pasilaa kun
  etsittiin huoltoasemaa. huoltoaseman myyjällä ei oikein
  pitänyt pokka kun kyselin siltä opastusta hartwall-areenalle
  päin. siinä vaiheessa taisin olla jo hyvässä nousussa ja
  selostin wildcatille jostain tyhmästä demoideasta.
  
  JOKAVUOSITTAINEN IRTI-ELIMISTÄ TAPAHTUMA
  
  noniin. noin viikkoa ennen tein sitten
  lopullisen päätöksen lähteä boozemblyil- le. assemblyillä ei
  ollut missään vaiheessa mitään tarkoitustakaan vilahtaa,
  ellei ilmaista lippua siunaantuisi jostain. kyydin kanssa
  joutui hieman säätämään kun ikivanha ja porno Dodge Dart ei
  oikein jaksanut pelata vaan sitä jouduttiin updateamaan
  suurinpiirtein toisen dodgen tekniikoilla. matka sitten
  taittui kengurun, wdt:n ja Sen_Hemmon kera koko matka
  helsinkiin täältä Lahdesta oli muutenkin pientä jännäämistä.
  kiitokset siitä kyydistä kuuluu kengurulle, meinasin jo
  yhdessä vaiheessa jättää väliin koko partyt kun homma/auto
  meinasi kusta käsiin.  matkalla soittelin tuttuja läpi ja
  lipitin kuutta rakasta oluttani. satoi muuten vettä niin
  maan perkeleesti ja ukonilmaakin piisasi. se jännitys joka
  oli peräisin matkustamisesta vanhassa dodge dartissa (jossa
  ei kuulemma renkaat pysy kiinni kunnolla, joka heittelehti
  iha_vitusti(tm) pienessäkin tuulessa ja jossa ei ollut
  turvavöitä) unohtui kanssa kummasti niitä kuutta kaljaa
  siema- tessa.
  
  THE REAL THING
  
  no okei. päästiin hesaan asti ja
  pääsin boozemblyille ja toiset kyytiläiset lähti
  koneistamaan areenan sisuksiin. sadetakki päällä säädin
  itseni hyvin opastettua boozemblypaikkaa kohti (vitut siellä
  mitään opasteita ollu) ja huomasin olevani keskellä
  ratapihaa, junaratojen jossain risteyksessä tms. noh, lähdin
  sitten kävelemään kohti jotain kalliota ja tietä joka johti
  johonkin. matkalla sinne tapasin sitten yllättäen
  Uncle-X^mfx ja jotain italialaisia hemmoja joidenka kanssa
  lähdin oikeaan boozemblymestaan. keskellä sitä isoa areenan
  aukiota tapasin jälleen tuttua porukkaa eli psyko,boheme ja
  siihen saa muistikuvatkin riittää. psykon kanssa lähdettiin
  boozemblyille kun uncle hävisi johonkin Mafia Italia
  mukanaan.
  
    eihän siellä vittu ollu ketään kahden aikaan päivällä.
  minä ja psyko jauhettiin idioottia läppää jokunen aika ja
  juotiin. usean henkilön kanssa tuli myös harmiteltua kun
  CyberPower alias Diego ei pystyny opiskelujensa takia
  tulemaan paikalle.. pöhpöh. pari tuntia meni ihan hienosti
  kunnes oli aika saada polttaa paukut. ilmeisesti kävi aika
  hyvin kuulaan (moi ilmu) koska olin noin puoltoista tuntia
  ihan finaalissa. asiat oli realtime-rendattuja objekteja
  eikä ihmisistä oikein ottanu mitään selvää. niinku kivat
  överit. noh, selvisin siitä aikanani ja sitten lähdettiin
  kait käymään sisällä päin, tosin mun piti jäädä eteen koska
  ei mulla sitä lippua vielä tuossa vaiheessa ollut.
  
  SÄÄNTÖ NUMERO 2: ÄLÄ KOSKAAN MAKSA SISÄÄN
  
  matkalla sisään törmäsin yhteen
  entiseen inttikaveriin ja puhuttiin paskaa. moikkasin myös
  Osiria ja Ääntä, mukavia velikultia. siihen pamahti sitten
  Odex jolle sanoin piruuttani että "hommaa meijjät sisään".
  no, se sitten taas oli tutustunu joihinkin
  espanjalaisiin/portugalilaisiin dudeihin joilla oli jostain
  vitun syystä 6 ylimääräistä VIP-lippua. kah kummaa. no,
  pienen säädön jälkeen sain lipun jälleen kerran assemblyille
  ilmaiseksi. helmee.
  
    päätettiin sitten lähteä kokemaan onneamme sisään psykon
  kanssa. turvallisuus on varmasti ihan vitun kiva juttu mutta
  MIKSI TUTKIA MIES KOLMEEN KERTAAN JA SITTEN VIELÄ MIETTIÄ
  ETTÄ PITÄÄKÖ SE HEITTÄÄ PIHALLE VAI EI?. ok, mulle oli
  jostain jääny yks pullo karhua reppuun, en itsekkään sen
  olemassa- olosta tiennyt. perkele. no, ensin oven edustalla
  tutkittiin vaatteet ja reppu. sitten sisällä tutkittiin
  vaatteet ja reppu. vielä portillakin syynättiin kaikki
  paikat ja sieltä löytyi karhupullo. voi jumalauta. ottivat
  pois eikä antaneet takaisin. ei tässä mitään, mutta sitten
  oon kävelemässä aulaan kun läpäisin turvatarkastuksen
  arvosanalla välttävä, ääni ottaa mun olkapäästä kiinni ja
  kysyy muilta järkkäreiltä että "mites tän tapauksen
  kanssa?". pakkohan sen varmaan oli mut sisään päästää. tässä
  vaiheessa taisi psyko olla jo haastamassa riitaa jonkun
  järkkärin kanssa =) hyvä sami.
  
    joopa. kävästiin vain sisällä ja lähdettiin takaisin
  pihalle. samaa kuin kaikkina aikaisempinakin vuosina se oli.
  jos hallissa oli 1300 konetta, niistä valehtelematta 500
  jauhoi quakea ja loput 700 cuteftp:tä jossain pornosaitissa.
  vitun valopäät.
  
  "JUOMINEN ON KUNINKAIDEN HOMMAA" -KUNINGAS
  
  Boozemblyt oli tässä vaiheessa
  siirtyneet ensin sateensuojaan yhteen niistä pirun silloista
  joista toinen johti pasilan aseman tielle ja toinen
  messukes- kukseen. siellä tapasin ihan vitusti tuttua jengiä
  jne.. noh, järkkärithän tuli sitten jossain vaiheessa
  häätämään kaikki ensin sinne sillan puoliväliin ja sen
  jälkeen tinkasivat vielä että mentäis sellaseen johonki
  tunneliin. (jonka sitte stv:n tms poppoon vartijat kävi
  sulkemassa. homot.) koko tunneli haisi ihan blossilta ja
  joka puolella oli toinen toistaan ihanampia piippuja.
  varsinkin paulin stadista ostama bongi häikäisi loistollaan.
  ja älytön meteli, kaljaa ja lasinsiruja ja kaikkea paskaa
  tunnelin täydeltä. jos ihmisiä asuis siinä ympäristössä niin
  se 130 valitussoittoa kytille viimevuodesta olis menny ihan
  kirkkaasti rikki. asuihan siinä porukkaa luultavasti mutta
  ne olivat asuneet samoissa saloran pahvilaatikoissa jo
  useamman vuoden niin vitut niistä.
  
    lisää tuttuja; horza, derwydd, zelex, xaztur, delfu flopi
  jne jne oli jostai löytäneet itsensä paikalle. juteltiin
  niitänäitä ja muuf kunnes dasFX alkoi taas olemaan hieman
  liian tyttömäinen ja mua alkoi vituttamaan pahasti. uhkasin
  katkoa siltä sormia ja murtaa ranteen jos se ei katoais
  johonkin.. kyllä se sitte hävis (sori dasFX, mä en vain
  jaksanu). dasFX otti kuulemma hieman pulttia psykolle koska
  tää vittuili vanhasta jostain partykeikasta jolloin dasfx
  oli saanut olutpullon perseeseensä. sitten bongasin
  hooliganin ja waimo of spedesin ja muistaakseni joinasin
  spedesiinkin. eh. nojep. sitten tuossa jossain lauantaina
  dasfx nuoli xazturin persettä pääoven edessä ja porukka
  yritti huutaa ääntä paikalle katsomaan muttei onnannut.
  
    siellä tapasin jälleen vanhan tuttavan, synteesin.
  sikailtiin hetki ja siirryttiin kauppaan pasilan steissille
  ostamaan lisää olutta. enpä muista että olisin ostanutkin
  olutta, ilmeisesti ostin. ostin myös pullon salmiakkikossua.
  kaupassa ruvettiin jostain helvetin hyvästä syystä
  leikkimään ruotsalaisia ja puhuttiinpa espanjaa ja
  englantiakin. ihmiset katsoivat ja ihmettelivät varmaan
  miksei minua ole kukaan viitsinyt tappaa tähän mennessä.
  lähdettiin kävelemään takaisinpäin ja tultiin boozemblyille.
  tässä vaiheessa luultavasti ainoastaan join ja ahkerasti
  koska filmissä ei ollut enää tarpeeksi kuvia jäljellä, piti
  säästää. synteesi kuulemma näytti aivan minulta. laitoin
  sillekkin sitä mun hiusväriä päähän ja pörrättiin ympäriinsä
  jossain.
  
  assyiltä ei ihan noin vain kävelläkkään pihalle. sinne
  lennetään.
  
  sitten psykon kanssa sisään partyille. olipas
  hassua. mä pääsin ensin ihan kiltisti sisään mutta psyko jäi
  inttämään turvamiehen kanssa. siitä kuului mm. juttua että
  "jos sulla ei tota organiser-pädgee olis niin mä pyyhkisin
  sun naamallas tota lattiaa" ynnämuuta psykomaista herkkää
  monologia. oli kiva kuunnella sitä mussutusta ja yrittää
  saada miestä rauhottumaan. otti hienot pultit (psyko
  nimittäin) :) noh, sitten lennettiin kumpikin pihalle.
  silloin ajateltuna se kuulosti ihan kivalta ja jalolta
  idealta mutta noin jälkeenpäin mietittynä, joku rannekkeen
  menetys ei olis ollut kovin cool juttu. vaikkei siitä
  maksanutkaan.
  
    ookoo. nyt sitten päästiin puolen tunnin kuluttua
  takaisin sisään suuren tutkimisen ja hengen haistelemisen
  jälkeen ynnämuuta. jotenkin tuntuu että puolet niistä
  järjestysmiehistä nauro mulle ja psykolle. vittu. kuitenkin
  oltiin sitten sisällä ja suunnistettiin paikalliseen eli
  Carrolsiin. yritin kovasti ostaa isompi-ateria 5mk + olut
  11mk yhdistelmää mutta elämäänsä kyllästynyt myyjä puhui
  jotain jostain oluen myymisen kieltämisestä tai muuta.
  mentiin pöytään istumaan ja hetki kerettiin olla kun kaksi
  pikkuskenemiestä tuli siihen jotain selittämään. ja
  hirveesti kyselivät ynnämuuta. niille ei kuitenkaan kehdannu
  nauraa päin naamaa, se olis ollu liian raakaa. mutta kun
  jotenkin asiat mistä puhuttiin, liitty sceneen quakeen ja
  joihinki grouppeihin joista noi pojat eivät olleet kuulleet
  sanaakaan, tuli kysyttyä että "tiedättekö te pojat mitä
  tarkoittaa scene?" no eivät tienneet. tuossa kohtaa kumpikin
  taidettiin revetä täysin. mutta ei se pikkupoika kait pahaa
  tykänny. ilmeisesti luuli olevansa vitsikäs. se sitten
  invites meidät jollekkin irc- kanavalleen jota sen grouppi
  hostaa tms :) ihania noi nuoret. se kertoi quake-
  klaaninsakkin nimen mutta eipä jääny muistiin (kah kummaa).
  
    stevarit kävivät jossain vaiheessa kuulemma sulkemassa
  sitten sen tunnelin jossa boozemblyjä oltiin vietetty
  sateelta suojassa. ihan hirvee määrä kaikkea paskaa siinä
  pihalla, sillalla ja kalliolla ainakin oli. ja rikkoutuneita
  pulloja joita keräs ainoostaan yks kassialma (sai varmaan
  kuukauden viinarahat niistä tyhjistä pulloista).
  
    tuossa sitten jotain tuli örvellettyä ja hengailtua
  boozemblyillä ja jotain. sitten päädyin kisun kanssa
  illemmalla katsomaan niitä kuusnepan demo-kompoja jotka ei
  nyt mitään erikoisia olleet, sikäli kun jotain efektejä
  niistä muistaa. tässä on joku nelisen tuntia aikaa jonka
  kulumisesta mulla ei ole yhtä ainottakaan muistikuvaa.
  nukkumaan menin siinä about 5:n aikaan. oli ihan vitun huono
  nukkua niillä penkeillä siellä katsomossa.
  
  VÄLTÄ KRAPULAA - PYSY HUMALASSA
  
  heräsin helvetin monta kertaa 'yön' aikana. kuitenkin,
  aamulla ei ollu ollenkaa paha olo vaan oli ihan mukavaa.
  hihitytti typerästi kun olin niin väsynyt. ihme sinänsä.
  lähdin tallustelemaan ympäriinsä ja käväisin ulkonakin
  katsomassa jos olis porukkaa elossa. no eipä ollut
  juurikaan. sitten takaisin sisään (tietty tarkisti repun,
  varmasti kävin noutamassa keskeltä pihaa jemmassa olleet
  huumeet ja pirtupullot).
  
    siitä sitten bongasin Adamin ja jäin sen kanssa istumaan
  lattialle carrolsin viereen. ihmiset näytti kaikinpuolin
  aika helvetin ryytyneiltä. adam oli onnistunut keploilemaan
  sisään ilman lippua ja nyt jemmaili kättään takin alla.
  vähän aikaa ihmettelin meininkejä, sitten jostain pamahti
  esille charly ja hetken kuluttua psykokin rämpi esille.
  
    noh, istuttiin siinä ja puhuttiin paskaa kun ei muutakaan
  tekemistä ollut. puhuttiin psykon kanssa että vois ottaa
  sinä iltana vähän vähemmän kun viimeyönä tuli riehuttua
  vähän liikaa. jossain ysin aikaan lähdettiin pasilan
  asemalle ja yritettiin muistella edellistä iltaa. olo tuntui
  vieläkin oudon humalaiselta.
  
   jostain kaupasta (missä oltiin puhuttu ruotsia ja
  englantia synteesin kanssa) ostettiin sitten korjaussarjaksi
  alkuun yksi iso tölkki siideriä mieheen ja ruokaa. ruokaahan
  sitten ostettiinkin ihan vitusti, eli kaks
  mustikkapiirakkaa. piti sieltä ostaa jotain ihan oikeaakin
  ruokaa mutten jaksanut etsiä. noilla mustikkapiirakoilla (ne
  ympyrän muotoset joita on kaks pakkauksessa ja folio-
  vuo'assa) ei oikein elä. noh, takaisin boozemblymestalle
  jossa oli jotain 'ikivanhoja' dudeja istumassa aamupäivää.
  lipasin siiderin huiviin ja jemmattiin sitten psykon tölkki
  jota rassukka ei pystynyt edes avaamaan. vähän paha olo
  kuulemma.
  
    repuntarkistusten läpi jne, katsottiin yhdeltätoista
  jotain compoa (kait musacompo? mp3 sellainen) ja sitten
  lähdettiin ostamaan kaljaa. sixpack karhua ja pullo
  salmiakkikossua piti riittää päiväksi. lainasin jopa
  psykolta huntin (kiitti siitä) että sain ostettua nuo
  viinakset. lähdettiin kävelemään takas boozemblyille.
  matkalla muistan puhuneeni samin (psyko) kanssa jotain että
  
  "KUINKA VITUN FIKSUA ONKAAN TULLA TÄNNE ASSYILLE, VETÄÄ
  HIRVEET PERSEET JA MUU. MENEE RAHAA IHAN VITUSTI. PERSEET
  VOIS VETÄÄ OLKAPÄILLE LAHDESSAKIN EIKÄ OLIS NIIN PALJON
  KAIKKEE SÄÄTÖÖ."
  
    parin kaljan jälkeen toi perseet-olalle homma tuntui jo
  oikein hyvältä ratkaisulta. boozemblyille kerääntyi iha
  kohtalaisesti jengiä, oli näet oikein kaunis sää. jossain
  vaiheessa Folar ilmestyi paikalle, samoin vitunmoinen liuta
  ampiaisia. solar-cee ja sen tyttö tuli kanssa jotain
  jutustamaan ja oli oikein mukava iltapäivä. oon jokseenkin
  ampiaisille allerginen jotenka sain aina pienet slaagit kun
  sellanen pörriäinen lensi vaatteisiin tai kasvoille. noh,
  vähän actionia. tapoin pari niistä varoituksena muille ja
  sittenhän ne kaikkosvat muutkin.
  
    jotkut tyypit, enpä katsonut tarkemmin ketkä, kävivät
  maalaamassa jonkun tuuletinpömpelin seinään "torc" tms
  graffan. joopa. kuten tavallista, olut ja muu juoma alkoi
  sitten loppumaan kesken. tässä vaiheessa pitää kertoa että
  kun eräs frendi täältä lahdesta oli myös partyillä ja
  requestasi hieman jotain tajuntaa laajentavaa niin piti
  vähän säätää ja vihdoin sitä löytyikin. ihme että jostain
  järvenpäästä. noh, sitten myöhemmin illalla nuo tarjosvat
  paukut ja oli ihan kewl. sain taas ihme visioita ja tuntui
  kuin olisin kävelly vaaleenpunasessa pumpulissa. oli todella
  ihana olo :) .. öh juu.
  
    tässä vaiheessa pitää muistaa että melkein tappoi
  psykon (no melkein). sillä oli hieno pullo (kauheanma)kusta
  jonka korkkasi puolivahingossa ja korkki lensi spykon päästä
  pari senttiä ohi. takana oli sellanen 10m pudotus :)
  
    kuten mainitsin, juomat tosiaan loppuivat. lähdettiin
  jonkun tietämälle huolttarille ostamaan lisää menovettä.
  vittu että ihmiset katto. varsinkin kun keksittiin ottaa
  jostain sillasta sellasia 'hengenvaara' tarroja irti. psyko
  liimasi sellasen perseeseensä, stezo farkkujensa etumukseen
  ja minä teepaitaan tuoho rinnan kohdalle. joopa. huoltoasema
  oli kauempana kuin arvasinkaan ja matka sinne kesti ties
  kuin kauan. en edes muista mitä ostin, olutta kait.
  
    takaisin boozemblyille ja jotain kautta jonnekkin kunnes
  kello oli jotain. juomat ilmeisesti juotuani lähdin käymään
  kisun kanssa sisällä jossain mutten oikein päässyt sisään.
  toisella kerralla ne sitten heitti mut pihalle kun olin
  kuulemma liian humalassa. saatanan huumehöyryinen natsi...
  noei. sitten käyvin jossain ja pääsin tunnin kuluttua sisään
  kun se natsijärkkäri oli kait häipyny paikalta. sinänsä en
  ihmettele lainkaan etten päässyt sisään. olin ihan hirveässä
  kaasussa ja mulla oli tosiaan sininen tukka ja keltainen
  hengenvaara- tarra liimattuna rintaan.
  
    jossain vaiheessa iltaa rupesi ramasemaan ja oli iha
  helmi juttu. ei muuta ku nukkumaan ja sitten aamulla
  'virkeänä' hereille. plah. no, illalla olin kuulemma
  missannut kaikenlaista, jotkut olivat puuhanneet nuotiota ja
  sitten oli ollut huhun mukaan kyttää ja poliisia ja
  palokuntaa ja organiserit olivat vieneet rannekkeet
  boozemblyläisiltä. eräs nimeltämainitsematon henkilö oli
  myös tehnyt sankarillisen teon ja nussinut äänen fikkarin,
  ainakin näin olen kuullut. haha. ääni selosti ihan
  tohkeissaan hississä (matkalla mihin, ei tietoakaan) et
  ennen sillä oli ollu vaan joku 3d-maglite mut nyt se saa
  hienon 6-d magliten sen tilalle.. sääliksi kävi isoa miestä
  :)
  
  sunnuntai:
  
  hengailin pääasiassa charlyn kanssa. kerättiin pulloja
  iha_vitusti kun tuli mieleen että niillä vois rahoittaa
  aterian jossai carrolsissa. hah. ensin oli "näillä syö kyllä
  tän päivän iha hienosti" ja lopuksi "vittu näillä syö koko
  ens viikon!!" .. no, charlyhän sitten kuittasi essexin ja
  damonesin voitot ja sai rahaa vajaat kaks tonnia niin
  yllättäen ei kiinnostanut pullojen keruu tai niiden kauppaan
  kuskaaminen. näin sivuhuomautuksena, sain niistä pulloista
  sitten sen 350mk joka oli kait ihan hyvin sen laatusesta
  duunista.  saatanan charly. no, olisin mä voinu rahat
  niistä demoista ottaa mutten sitä voodookolmosta. lähinnä
  siitä syystä etten omista jotain perkeleen agp- väylää :)
  kateeksi käy vieläkin.  okei. charly lähetti jotain
  viestiä duncanille että kuihtukaa italiaan tai jotain. vähän
  ajan kuluttua sitten siinä nähtiin virneä ja kumppaneita ja
  tuli tieto että duncan olis soittanu italiasta jostain
  lentoasemalta että "antakaa pasilan kyttästeissin numbaa".
  pojat olivat kait sitten lentokoneessa huomanneet ettei
  siellä kovin montaa surffinkii ollu. itseasiassa yhtä
  ainotta kappaletta. hahe.. :) naureskeltiin jokunen hetki
  että nyt on damonesilla vähän säätöä italiassa tiedossa.
  jälkikäteen ajateltuna sitten löysivät kait tutut ja en
  itseasiassa tiedä mitä oli käynyt mutta ... no iha sama,
  teitä varmasti kiinnostaa?
  
    noh. kuuden-seitsemän aikaan iltapäivästä sitten päästiin
  lähtemään pois sieltä areenalta kun oli vähän säätöä
  kyytikavereiden koneiden kanssa ja jotai muuta ylimäärästä
  shittiä. pullot ja tölkit vietiin järvenpään neljän koon
  kitymarkettiin jonka palautusautomaatti meni lukkoon kun
  niitä pulloja tosiaan oli _iha_vitusti_ ..
  
  seuraavat pari päivää assyjen jälkeen kuluvatkin ihan
  rattoisasti, maanantaina jo pääsin liikenteeseen illalla kun
  pystyi jo kävelemään. hartwall-areenalta jäi muistoksi hieno
  "ei olutta" kyltti joita niiden vessojen ovissa oli ...
  
    äh. en muistanut kaikkea ja poistin pari pientä
  yksityiskohtaa joista en  ollut /ihan varma/. kiitos
  paukuista lemmingille, vindigatorille, psykolle  ja muille
  ihanille ihmisille :)
  
    ja kommenttia voi pistää osoitteeseen joka näkyy jossain
  ylempänä
  sitten..
  
                    - Velikani aka H7 (trsi/hirmu/aerosol)
                     http://freedom.lpt.fi/~velikani
                     #ascii,#suomiscene,#thescene @ IRCnet