Dr. Dick

Pielavesi, near Iisalmi - nowadays Tampere
Member since 1990 June.
Coder, hardware-wizardMemberform:

5. 1973.

6. code C-64 Amazing, graphics (logos, fonts): a bit, code Amiga training.

7. C-128, Amiga.

8. C-128 2 drives, printer, cassettedeck, friend has sampler, Amiga500, 1 Mb Ram, 3.5" & 5.25" extra drives and a lot of self-built things.

9. Scratchers -> Securitate -> (B) (nothing spread stuff, just training).

10. Spreaders, an Amiga BBS in Kuopio.

11. I think rapers need a dick - want action on 64!

12. Mr.Sex told (B) is cool and so it is. I'm trying to be loyal.

13. Many new ideas to break world records.Dr. Dick is one the the more skilled and less known Bytters, who has always managed to slip from expectations.

He was supposed to be a 'will-be-soon-a-great-64-coder', but Tikkis changed his priorities into Amiga-coding. So, after long training and developing Dr. Dick was very promising Amiga-democoder, and everyone was expecting him to be the most famous Amiga-coder ever in few months. Unfortunately, a almost ready demo was completely trashed in a hard-disk crash, as well as all the source-codes and all routines. Backups, what backups?

After those unfortunate accidents Dr. Dick has delegated his interests into hardware-wizardry, building, testing and burning almost anything and regularly repairing all Byterapers' member's broken hardware. He's given helping hand on Mr.Sex's C-64 creations, and coded few bits in them as well.

Of course, the interesting bit is that Dr.Dick and Mr.Sex live in symbiosis-like relationship in same apartment in Tampere, near Birra, and have very peculiar day-night-cycle. Also Dr.Dick is very gifted sleeper, and naturally a heavy boozer who is not the first one passing out.

Those boozing tales are really interesting stuff, of course. See ByteBoozing.C-64:

Extremes -demo, 1996E-Mail: drdick@.cc.tut.fi
Homepage: -Old Dr. Dick news from 1991:

Dr.Dick: 64 demo tulee jonkin ajan kuluttua (jos ehdin koodaamaan).Sisaltaa mm 3d-vektoreita. Trackdisplay valmis. Hinta 60mk (vilkaiseppas muiden hintoja!)(innokkaat voivat kysella)

On kehittanyt napsan ja hypernopean vektorirutiinin, jos vain joskus ehtisi tekemaan jotain.

Koittaa saada jotain koodia aikaiseksi pitkasta aikaa, teki tahtikentan ja 64 demo 95% valmis kun vain viimeistelisi sen... Voi voi...

- - - -

From: Dr.Dick
To: All
Subj: korjauksia

Jos tarviitta jotakin esim. piuhoja,muuntajia,ym. pikkuvirityksia olen kaytettavissanne. Voin ehka saada rakenneltua amigaan lerppulevarin n.400mk:lla ym. ym. Voin myos YRITTAA korjata jotain rikkomaanne...(olen korjannu 1kpl stereot, 2kpl autoradio,128(monta kertaa), 1571, oc118-n, 1541-II, amigan lerppu&korppu-levarit,mps803 kirjoitin, pesukone, mehulinko,korvalappustereot, kitara vahvistimen. rakentanut 1kpl 1571-levarin rikkoontuneesta 1571:sta ja 128-D:n levarista). Soitelkaa joskus, pleaze!

And a work from Dr.Dick in 1997:
From: Jani Tikkanen Joo, mailasin... ja kirjotan tätä mailia jo toiseen kertaan. Ekaks unohin ottaa korpun mukaan kun kävin koululla (nopeasti ettimään lisää ohjeita harkkatyön tekoon). Sit yritin uppia sitä ftp:llä koululle mutta oli sama ongelma kuin aikaisemminkin: fileet menee koululle päin _todella_ hitaasti ja fileestä jää puolet matkalle. Kaadoin vielä koneen uppausta yrittäessäni kun kokeilin ftp-mounttia, se ryökäle on alkanut kaatamaan konetta joka mounttauskerta. Pitää asentaa näköjään uusix...

Kun instasin tän Voodoon niin attachmentteja ei saanu purettua(talletti aina yhden tavun ja nimi oli muotoa ' 3D"filename" ') eikä lähetettyä, sit yx kax maagisesti attachmentit saikin purettua ja nyt ne saa jopa lähetettyä!!! Tosin huomasin että Voodoo koppaa sen mailin eka T: hakemistoon ja lähettaa sen sieltä. Ja lisäks SMTPd koppaa sen aina käsittelyä varten T: hakemistoon... Piti Assignata T: kovalevylle että sai ees lähetettyä ton piiiiitkän mailin. Ja nyt sit SMTPd koppaa sen mailin 2 min välein T: hakemistoon ja yrittää lähettää sitä eteenpäin!!! kele... Saiskohan sen tajuamaan millon kone on on-line ja milloin ei??? Ei muuta kuin RTFM! ps. Never hit a man with glasses, hit him with a baseball bat!! ;)